perjantai 13. toukokuuta 2011

Koukussa!

Menin äitin kaveriksi lankakauppaan, ihan vaan seuraneidiksi. Kuuluisat viimeiset sanat. Muutaman kerän nappasin Soukan Menitasta mukaan, mutta olivat ihan ehdottoman tarpeellisia, että saan neulottua "puuhakirjaa" eteenpäin :) Ja sitäpaitsi ne langat oli vielä tarjouksessa. Kun olimme äiti ja tytär liikenteessä, saatiin kaupantekijäisinä koekäyttöön Addin uusi virkkuukoukku. Lisäksi saatiin katsoa kesän ja syksyn  aikana tulevien uusien lankojen värikarttoja. Luvassa on Menitaan ihania reilun kaupan merinoja, alpakkoja yms. Ja voi mitkä värit! Ensi syksunä mulla on kaikkee kaunista ja lämmintä. Ja lapsilla kans :) Ehkä myös Blogimiehellä. 


Mun käsille tuo koukku sopii tosi hyvin! Siitä saa tukevamman, "instrumenttimaisemman" otteen. Tälle virkkaajalle koukku on taivaallinen käsissä. Tyytyväinen olen!Virkkailin onnellisena lisää isoäidinneliöitä torkkupeittoa varten. Testailin puuvillalankaa, puuvillasekoitetta , bambua ja villaa. Ihankun tuolla paksuvartisella koukulla virkkauskäsialakin olisi ollut siistimpää? Vai johtuukohan siitä, että koukusta saa niin hyvän otteen? Tai olenko vaan kenties oppinut jotakin?

On ihana tunne, kun on oppinut taas vähän jotain uutta. Vielä vuosi sitten tajusin virkkaamisesta yhtä paljon kun porsas kuuraketeista. Mutta nyt voi jo sanoa osaavansa perusjuttuja. Tavoitteena on saada tälle kesälle vielä virkattua toppi ja hame. Erikseen käytettäviksi.Kuvat on Debbie Stollerin kirjasta Stitch ´n bitch. Virkkaajan käsikirja.  Ihan oikeesti; mulla on tuollaiset vielä tänä kesänä!

4 kommenttia:

Kiki,purkaja kirjoitti...

Tuo koukkuhan on mielenkiintoinen, taidanpa etsiä sen käsiini, jos pystyisin tuolla virkkaamaan, koska tavallisella koukulla ei tahdo enää onnistua nivelrikon takia.

-M kirjoitti...

Hei aivan mahtava toi koukku! Näyttää tosi hyvältä, kui ne ei oo aiemmin keksiny tollasta ergonooooomista koukkua?? Tai sit en oo vaan nähny...
Vähän hauskaa ku ne antaa tollai kotiin kokeeks! Tai sit oot myyny blogis ;)
Neulotaanko ens viikolla?

CherryKirsche kirjoitti...

Hauska koukku, en oo tollasta kans nähnyt. Mutta jos näen, niin ostan kun kehut. Eli siis voit pyytää halvemmalla oman koukkusi kun oot "myyny" niitä jo :)

Estetiina kirjoitti...

Suuret kiitokset kommentoijille ja pahoittelut että vastailu on näin viivästynyt!

Kiki, purkaja: Hihi :) Mä olen kanssa innokas purkaja! Tuo koukku oli kyllä mukava käsissä ja voisin kuvitella, että nivelrikkoiset nivelet voisi tuota sietää kun ote on "leveämpi" kun tavallisessa koukussa.

-M: Estetiina ei ole myynissä ;) Tottakai me neulotaan. Koska sulle sopisi?

CherryKirche: Toivottavati saan alennusta, vaikkei estetiina olekaan ostettavissa taikka lahjottavissa. Mää olen niin kriittinen ja omapäinen ;)