torstai 19. toukokuuta 2011

Hilviö vai lepakko?Neuloin vironvillasta uusimman ullaneuleen ohjeen mukaan Simplicitas- huivin. Tein tuon "runko-osan" muutaman illan aikana telkkaria katsellessa,  sitten tuo huivi alkoi jotenki tökkiä. Mietin jo, että josko olisin purkanut koko huivin. Poimin kuitenkin silmukat reumapitsiä varten väärästä reunasta >( Taas jäi huivi vähän lepäämään.

Kun olin leppynyt, poimin silmukat oikeasta reunasta ja kas, siitä tulikin ihan kiva.


Pingotusvaiheessa mulla oli apuna Pikkuneiti, tuo suuri esteetikko, joka kirkkain silmin tiedusteli multa: Äiti oleksäsä tehny hilviön vai lepakon? Ehkä tuo on hilviö. Ja nuppineuloja oli kovasti hauska pistellä...

...ja nyppiä pois muutaman päivän päästä...


Kannatti tuo hirviölepakko kuiteski tehdä loppuun asti, vaikka se ajoittain ärsyttikin aika paljon. Siitä tuli kivan iso kaulan ja hartioiden ympärille käärittäväksi tai voi sitä käyttää vaikka lentokoneessa torkkupeittona.


5 kommenttia:

-M kirjoitti...

Siitä tuli tosi hieno!

Estetiina kirjoitti...

-M: Niin minustakin :) Kannatti se tehdä loppuun asti vaikka sitte voimasanojen saattelemana. Ajattelin tehdä kaveriksi vaaleanpunaisen pitsipipon.

Ja kirpparilta olis ihana löytää talveksi joku harmaan villakangastakki jossa olis ihana leikkaus... Sen kanssa käytettäväks vois tehdä vaikka mitä huiveja! Vapise kauhusta jo ennakkoon! Sykähdyttävä kirppislöytöpostaus tulossa lähiaikoina!

Ranu kirjoitti...

Onpa kaunis!

Käyn sun tekemiä sukkia läpi kun puikoilla uutta lankaa ja käsissä inspiraatio =) Vai missä se inspis on, ehkä ennemmin päässä?

Pihlis kirjoitti...

Jotkut ne vaan osaa noita ihania huiveja tehdä, minulle ne ovat mörkö. Ehkä pitäisi joskus oikeasti opetella, koska käyttöä olisi ja etenkin tuo naisellinen puoli haluaisi pitsihuiveja läjäpäin. Ettei aina tarvitsisi ostaa, kun olen huivikoukussa.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista, Ranu ja Pihlis :)

Ranu, mulla tuo sukkainspis pääsi taas valloilleen kun tilasin amazon.comista kaksí sukkakirjaa. Toinen tuo jappokirja ja toinen sit sellainen, jossa kaikki sukat tehdään varpaista varteen. Mutta minne ihmeeseen mä kaikki ne sukat sitte aikanaan työnnän? Vai laittaisinko jonkun arvonnan blogiin? Osallistuisikohan kukaan?

Pihlis, ERIKOISkiitos sanoistasi :) Aika tahmeeta mulla on ollut tuo huvivien neulonta... Kohta saan yhden valmiiksi, jonka olen purkanut 4 kertaa :) Itseasiassa, varmaan ostettuna huivit tulee edullisemmaksikin, mutta on niitä vaan kaikesta purkamisesta huolimatta mukava neuloa.