lauantai 18. kesäkuuta 2011

Vaaleanpunainen huivi ja neiti kesäheinä

Reissun jälkimainingeissa neuloin Travelling woman- huivin. Ohjeen löytää ravelrysta, jos sellaisen haluaa. Ohje on englanniksi, mutta kuvat on niin halvainnolliset, että sen kyllä saa tehtyä jos ei lontoo taivu.


Lankana käytin Novitan bambua ja sitä meni noin 80 grammaa. Luiotin huivia vähän aikaa hiustenhoitoaineella terästetyssä vedessä ennen pingottamista. Vähän tuo pingottaminen lisäsi huivin kokoa ja "siisti" neulepintaa mutta olisi tuota voinut käyttää ilman pingottamistakin vallan hyvin. Yllättävää neulomisvaiheessa oli, että se valmistui ihan käsiin! Neuloin tuon melkein yhdetä istumalta, mutta onhan tuossa sileää neuletta tosi paljon ja pitsit ihan vaan alareunassa.  


Yläreunan mitta on reilusti yli metrin ja mullakin tuo "kolmion kärki" osuu lapojen väliin asti. Jossain ihanassa blogissa näin, että travelling woman- huivi oli yhdistetty hertta- pipon kanssa. Mullakin on jossain tulevassa postauksessa samat asusteet päällä!

Neiti kesäheinä, joka ystävällisesti toimi jälleen mallinani haluaa kuvauspalkkioksi villatakin, pipon jossa on tiara ja kauniita villasukkia sekä sukkaset joita voi käyttää varvastossujen kanssa. Lisäksi kuvaustilanteen jälkeen pitää saada jäätelö. Kallis malli mulla ;) Ja tulevaisuuden postaukset turvattuja.

Kesäheinän mekko ja myssy on hankittu nettikirpputorilta. Tuli suru puseroon kun geishapipo hävisi uimahallireissulla eikä sitä mistään enää löytynyt. Onneksi jollain oli myynnissä samassa setissä mekko ja pipo. Kaksin kauniimpaa?


Mitä te teette viikonloppuna? Eroaako paljon normiarjesta?

Meillä on tulossa kiiresitä aikaa ;) Kauppaa, leipomista, uimahallikeikka, kirppistä ja lihapullien pyöritelyä. Eli ei hirveästi eroa arjesta. Tuntuu, että kaikilla muilla on aina kaikkea jännää, mutta me vaan olla möllötellään ja tehdään kaikkea "tavallista".

Mukavaa lauantaita!
3 kommenttia:

-M kirjoitti...

Oikee huippis! Ihana. Huivikin on vallan kaunis. Oon varmaa ainoo ihminen maailmassa joka ei oo tehny a) Fifiä b) Travelling womania ja c) Annista. Muita on kyllä tullu tehtyä. heh. Pitsihuivit kunniaan!
Ei me ainakaa mitää ihmeitä viikonloppuin tehdä, samalla lailla röllötetään sohvalla ja katotaan koirakuiskaajaa xDD

Estetiina kirjoitti...

Ei mullakaan ole fifiä tai annista. Tosin suunnitteilla on se annis...Pitsihuivit on parhaita!

Mukava kuulla, ettei muillakaan ole viikonloput ihan kauheita spektaakkeileita. No, eilen käytiin uimassa :) Koska nähtäis? Mulla olisi niitä reissukuvia.

-M kirjoitti...

Ja meillä on se koolauskin!
Huomenna (maanantaina) oon illassa, loppuviikko meneeki aamussa (10-15 tai 16)Tiistaista torstaihin käy millon vaan! Neiti valikoi siitä kivasti vaan päivän. Vois paistaa aurinko ni päästäs kippailee vaiks sinne munkan puistikkoon!