sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Aika sydämellistäMinäkin neuloin itselleni TiiQ:n suunnitteleman "Ikuisesti sinun"- pipon. Tuo sydänkuvio on vaan niin söpö. Maliltaan ainakin mun päähän tuo on sellainen, että se peittää korvatkin vallan hyvin niin ei sitten puolen vuoden päästä pakkastuuli nipistele korvannipukoita ;)

Ihanaa kun on ollut muutama päivä tosi lämminta. Ollaan nautittu lasten kanssa ihan täysillä uimisesta ja ulkoilusta. Eilen aamulla oltiin taas maauimalassa. Lähettiin heti herättyä ja otettiin aamupalatkin mukaan. Kun join aamukahvia lasten iloisia vesileikkejä katsellessa, ajattelin, että voiko ihminen enää olla paljoa onnellisempi? Kaikki on terveitä, työpaikka on ainakin vuodenvaihteeseen asti, katto pään päällä ja ruokaa saa kaupasta. Joskus joku anestesiologi on sanonut, että pääasia on että hengittää ja sydän lyö. Kaikki muu on hienosäätöä. Ja nyt oli kyllä säädöt kohdillaan.


Iho on muuttunut reippaan ruskeaksi ja kesäkiharat on ilmestyneet. Kivaa!

Muistakaahan nauttia sunnuntai- illasta!3 kommenttia:

joik kirjoitti...

Olihan kiva nähdä ja jutella näperryksistä varpaita lillutellen, ei koskaan voi arvata kellä on samoja kiinnostuksen kohteita :)

Toivottavasti myssy istuu hyvin, olen tosi iloinen, että osasit arvostaa sitä.

Taidankin lisätä tämän blogilistaani, ihan älyttömän ihana oli se sun hilviö/lepakkohuivi...

-Hanni

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kiva sydänpipo. Minäkin olen sitä mieltä, että hellepäivistä on otettava kaikki irti. Mukavaa viikkoa

Estetiina kirjoitti...

kiitos kommenteistanne!

-Hanni: Voi kiitos itsellesi! Yllättävät ihmiset saattavat olla käsityöharrastajia ;)

Se pipo on täydellisen ihana ja istuu hyvin jopa nutturan päälle :) Ja lettien kanssa on myös kovasti soma. Saanko laittaa kuvia siitä tänne kun vaaleanpunainen huivi on valmis? Se on kiva myös harmaan kanssa...

Kiitos hilviolepakon kehuista :) Jätän sulle keskiviikkona postia sovittuun paikkaan. Olen silloin aamuvuorossa.

Enkulin käsityöt: En päässyt kommentoimaan tekemiäsi ihania koruja, mutta toivottavasti kehut löytävät perille tätä kautta :)

Kyllä kesästä pitää nauttia, muutaman kuukauden päästä on "taas" kylmä ja sataa. Mutta kaikissa vuodenajoissa on oma viehätyksensä.

Ihanaa viikkoa Sinulle! Nautitaan elämästä!