lauantai 9. heinäkuuta 2011

Juokse, estetiina, juokse!


Kävin tänään taas juoksemassa puolimaran. Vaikka lähtö oli jo aamunkoitteessa, silti oli lämpötila hipoi hellelukemia. Juoksureitti kulki pitkin suojaisia metsäreittejä mutta pellonpientareella olikin sitten paistetta senkin edestä!

Sääolot aiheutti matkaan oman hankaluutensa, mutta tosi mukava seura ja kannustus korvasi kaiken moninkertaisesti. Ihanaa! Tuo tapahtuma oli sellainen HC- juoksijoiden tapahtuma, johon osallistuin kun uimakaveri pyysi, mutta tunnelma oli parempi kun massatapahtumissa IKINÄ. Ajattelin ihan tosissani, että ei sinne kehtaa tällainen tavallinen kuntoilija lähteä, mutta kyllä kehtaa. Piirit on pienet ja kovin sosiaaliset. Vastaanotto oli yhtä lämmin kun kelikin ja sain paljon hyviä vinkkejä ja valmisatutumisohjeita vastaisuuden varalle. Ja täyspitkälle maralle. Kyllä sinne uskaltaa lähtee.  Vanha juttu siitä, miten kaikki pitäisi tehdä itseään parempien seurassa, pitää todella paikkansa.  


Tämän illan ajattelin viettää rentoutuen ja kasälauantai- iltojen "laadukkaaseen" tv- tarjontaan syventyen! Ihan pikkuisen neuloin äsken, mutta palataan siihen sitten taas tuonnempana. Uusia neulomuksia ja muitakin käsitöitä on valmistunut...

Palataanhan asiaan!

2 kommenttia:

Unaja kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle. Toivottavasti tälläiset tarinat saisivat tuon oman lenkktimotivaation vähämn paremmin kohdalleen. Haaveissa olisi joskus tulevaisuudessa koetella rajojaan tuollakin saralla.

Estetiina kirjoitti...

Moi Unaja!

...Ja oli mukavaa myös! Vaikka tuosta puolimarasta on aikaa vasta alle vuorokausi niin vois tehdä koska vaan uusiksi. Eikä ole edes jalat kipeät- kiitos kokeneiden juoksioiden hyvien neuvojen :)

Suunnitteletko säkin täysipitkää maratonia? Mulla olisi ensivuonna suunnitteilla lähtee yrittämään.