maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pikkupöllöjen kätilönä

Mulla oli tänään treffit ompelukoneen kanssa ja tein taas muutaman pöllön ja jotain muutakiin, josta jutellaan sitten toisella kertaa paremmin.

Minulta on toivottu postausta pöllöjen teosta, joten tässä se tulee! Jos jollekin tulee mieleen jotain,mistä ehkä haluaisit kuulla lisää tms. niin toiveta otetaan vastaan tosi mielellään.

Piirrä pöllön kaava vapaalla kädellä. Pää reilusti pienemmäksi kuin vartalo. Kaava kannattaa piirtää puokikkaana, että pöllöstä tulee varmasti symmetrinen. Hahmottele myöskiin nokka ja silmät "suunnilleen" , sitten leikkausvaiheessa niitä voi muokata jokaisen pöllön persoonaan soveltuvaksi :)

 Aikuispöllölle voi hahmotella vaikka masun ja laittaa muotolaskokset "vapaalla kädellä" suunnilleen lantion kohdalle, jotta siitä tulee pulleampi.

Tikkaa nokka, silmät ja mahdollinen masu haluamallasi tavalla kiinni. Laita oikeat puolet vastakkain ja ompele pöllö kokoon. Jätä vaikka alas täyttöaukko. Sitten vanut sisään ja "haavan" ompelu siististi käsin.

Huhuu! Olet kätilöinyt pöllön :)Minä autoin maailmaan tänään tälläisiä pöllövauvoja.


Aurinkoista maanantai- iltaa!
Ensi yön sanotaan olevan trooppinen. Huhuilkaa!

Ja joo, teen pöllöjä tilauksesta...
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä onkin odotettu! :) Kiitos!

Estetiina kirjoitti...

No viimein odotus palkittiin :) Jos jää jotain kysymistä tai jotain niin laita tänne kommenttiboksiin. Autan mielelläni.