maanantai 21. helmikuuta 2011

Kevään merkkejä

Me vietettiin tänään vapaapäivää ulkoillen ja auringosta nauttien. Aurinkolasit päässä ekaa kertaa tänä talvena- selvä merkki lähestyvästä keväästä!


Tyttönen puki oma- aloitteisesti toppahousujen päälle kukkahameen, sillä se kuulemma tuo asuun ihanaa kevättunnelmaa ja sitäpaitsi ne kukat sopii hyvin sävysävyyn muiden vaateiden kanssa. Hänellä kun kuulemma on sitä värisilmää ja tyylitajua. Hih! Mistähän lienee oppinut?

Kovin on ajat muuttuneet tuon pukeutumisen suhteen. Tässä muutama vuoi sitten kun olin pikkutyttö, keskusteltiin muistaakseni ajoittain hyvinkin kovasanaisesti mutsin kanssa siitä, saako hameen kanssa laittaa lenkkarit vai ei. No ei saanut. Nyt saa, ja ne on tosi hyvät yhdessä :) Ja käskyn langettajakin on saatettu tavata käyskentelemässä kyseisessä yhdistelmässä.

Toinen selvä merkki keväästä on kirputtelu!Tein eräältä Helsinkiläisestä itsepalvelukirppikseltä muutaman ihan kivan löydön keväällä ja kesällä käytettäväksi.

Tyttösille tämäntyylisiä juttuja. Mä puen heitä karkkiväreihin varmaan niin pitkään kun suostuvat laittamaan päälleen, mitä äiti käskee. Varmaan menee aamukaffit väärään kurkkuun sinä päivänä kun pitää ekan kerran pääkallopaita ostaa, mutta se on sitten sen ajan juttu.

Itselle vähän toppeja...

Siis mähän en ole vielä puuma- iässä (vaan lähes teiniäiti), mutta piti vaan saada blingbling- paita ;)


Illan vietän varmaankin taas tässä, neulepuikot huiskien. Pakkanen paukkuu ja pitäisi saada piristykseksi uusi pipo.


Reipasta maanantaita!

4 kommenttia:

-M kirjoitti...

voi elämä mitä ihanuuksia oot taas löytäny!! E on melko tyylikäs noissa isoissa laseissa :DD
perjantaina nähdään! Nyt jo jännittää!

Estetiina kirjoitti...

Moi, E on aivan käsittämättömän tyylikäs nainen. Luistimet ja aurinkolasit samaan aikaan on vasta parhautta... Todellakin nähdään perjantaina! Mua jännittä myös :) Hyvin me vedetään. Tuskin pysytään pinnalla ;)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania vaatteita kerrassaan.

Estetiina kirjoitti...

Kiitti :) Kirppiksellä tosiaan tekee aina välillä löytöjä!