sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Neulomuksia ja ruokaa
Viimeaikaisen neulomukset näyttää tältä. Taas on vähän rönsyilty. Aloitan sitä sun tätä, mutta vähintään saumat tai napit jää ompelematta. Tai jotenkin muuten jää "vähä vaiheeseen" kun joku muu juttu pitää ehdottomasti aloittaa tai edes vähän kokeilla jotain juttua. Neulepäivityksiä on tulossa, kunhan kerkiää...

Meillä oli oikein kiva viikonloppu. Oltiin isomman tytösen kanssa työväenopiston kokkauskurssilla ja olihan mukavaa! En ole koskaan ennen ollut millään vastaavalla, mutta varmasti mennään uudelleen. Teemana  oli "Muumilaakson pidot" ja siellä tehtiin  yhdessä lapsen kanssa muutama eri lämminruoka ja sitten jälkiruokia. Ihan perusjuttuja, mutta uusilla virityksillä.

Tein illalla aikuisten versiot muumimamman eväistä ja näyttivät tältä...


Lempeää viikkoa
ja

Hyvää ystävänpäivää!

2 kommenttia:

CherryKirsche kirjoitti...

Sama vaiva on mullakin, on niin paljon kaikkea aloitettua keskeneräistä kun joku muu juttu tulee ja ajaa ohi... Mikäs siinä olis keskeneräisten maatessa jos niillä olis tilaa... Mutta kun pitää sulloa jonnekin eikä mihinkään mahdu ja sitten kun sen taas löytää niin osaset ja palaset - tai vähintään ajatukset - on kadoksissa :)

Varmaan tosiaan hauska kokkikerhopäivä teillä oli :)

Estetiina kirjoitti...

Moikka CherryKirche :) Joo, tuo kokkauskurssi oli tosi hyvä ja työväenopiston järkkäämä eli ei ollu edes kauheassa hinnan kirossa.

Hih! Vähänks olen ylpee. Muutama keskeneräinen on tullut viimeisteltyä- ja blogin neulepäivitykset jatkuvat.