sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Harmaata helmikuuhun

                                         Harmaa ei sittenkään ole paha väri!


Neuloin itselleni viimein villaisen "umpipipon". Valitettavasti nuo pitsipipot, joista kovasti tykkään eivät ole tuulessa ja tuiskussa kovinkaan lämpimiä.

 Hih! Tyttösten päiväkodissa oli viimeviikolla juhlat, jonne oli kutsuttu lasten vanhempia. Bongasti yhdellä äidillä ihanan pipon, jonka hän oli varmaan kaupasta ostanut, mutta kokeilen tehdä vastaavanlaisen itse. Ja "umpipipo" oli sekin. Lisäksi samaisella äiti- ihmisellä oli nätti huppari, josta varastin myöskin idean... Monkey see, monkey do!

Pipon suuntaa- antava ohje löytyy täältä!Pipon kaveriksi neuloin harmaan villasukat, kun mulla ei ole lainkaan mekkovillasukkia. Nämä sopii mukavasti monenkin mekon kaveriksi.

Ohje näihin sukkiin löytyy Suuri Käsityökerho- lehdestä, nimerosta 1/2
011 mutta muokkasin mallia pitkävartisemmaksi. Mun töppöjaloille nämä ovat polvisukkamittaiset.


Hurmaavaa viikkoa!

10 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania neuleita. Hurmaavat nuo pitsisukat. Kivaa alkavaa viikkoa.

-M kirjoitti...

ihku pipa!! JA SUKAT! Niin kauniit! Ens viikolla voitas varmaanki kokoontua.Loppuviikosta? kaivelen siiheks sen pöllösukka mallin sulle raverlystä...ja langankin :D

Estetiina kirjoitti...

Enkulin käsityöt: Kiitos kommentista :) Minustakin noista villasukista tuli aika kivat. Taidan tehdä toiset samantyyliset kun tyttöseni löysi lankavarastojeni kätköistä sellasta vanhan roosan väristä villalankaa. Tuohon malliin taitaa sopia sellainen vähän "vanhahtava" sävy?

-M: kiitos kommentista vakkatikommentoijalle :D Koin läpimurron tuon pipon teossa kun opin virkkaamaan kukan joka näyttää kukalta ja siinä on useampi kerros. NB loppuviikosta käynee ihan hyvin, paitsi torstaina. Kävin ravelryssa äsken ja saatoin löytää toivomasi sulat. Olikohan ne mahdollisesti ne keltaiset vai polvisukat? Ajattelin väsätä myös itselleni ne keltaiset...

-M kirjoitti...

ne keltaiset jossa oli kantapään vieressä pöllö :P

Estetiina kirjoitti...

-M: Arvasin!

CherryKirsche kirjoitti...

Ihania juttuja, superkauniit sukat ! Pipot on sellainen sun juttu, taas tuli kaunis tuostakin :)

Estetiina kirjoitti...

CherryKirche: Kiitti :) Pipot sopii mun kärsimättömälle luonteelle, valmista tulee melko nopeesti ;)

Unaja kirjoitti...

Kauniita kaikki (jälleen). Erityisesti nuo sukat sykähdyttävät tällä kertaa. Itse olen näköjään missanut tuon ohjeen, pitääpä heti kaivaa lehti esille.

Ranu kirjoitti...

Ihana pipo ja sukat! Juurikin vastaavantyylisiä sukkia olen tänä talvena haikaillut hameen kaveriksi.

Minä kyttäilen aika useinkin toisten vaatteita ja yritän painaa mieleeni ne joissa on joku kiva juttu. Jos on tarpeeksi tuttu ihminen saatan käännellä saumojakin esille ;)

Estetiina kirjoitti...

Unaja, Kiitos :) Siinä lehdessä nuo olivat "vähän pidemmät" nilkkasukat, mutta mä pidensin ne polvimittaan ihan ilman mitääm pohjemuotoilua. Jalassakin nuo sukat on aika mukavat. Ja toiset samanlaiset (mutta vaaleanpunaiset) on jo työn alla!

Ranu, Nouden sukkien malli ohje löytyy käsityökerhon lehdestä 1/2011 :) Hih! Mäkin katson aika tarkkaankin ihmisten vaatteita. Ja mulla on piirustusvihko ja omat tussit ideapiirtelyä varten. Muutaman kerran olen tyyliin bussissa ja kaupassa kehunut jonkin ihanaa pipoa tai huivia ja kovasti ovat ihmiset olleet otettuja.