sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Helmikuisena sunnuntaina tapahtunutta
Näpertelin loppuun Kesävoi- sukkaset, joiden ohje löytyy syksyllä ilmestyneestä Neulekirjasta. Samaan settiin kuuluu myös pipo, lapaset ja kaulaliina. Ajattelin, että neuloisin kaikille meille perheen tytöille Kesävoi- setit. vai onko mautonta jos kaikki on samiksia? Tuleeko siitä sellainen fiilis, että katsokaahan kaikki kun mä harrastelen vähän neulomista ja nyt tein meille kaikille tällaiset?

Lankana mulla oli Kauhavan kangasaitan Sukkis- sukkalankaa, jota sain kulutettua n. 100 grammaa eli loppukerästä saisi kivasti vaikka kierresukat vauvalle. Mutkun ei ole sitä vauvaa eikä taida olla kenellekään tutulle tulossa.


Kävin perjantaina kirpputorilla ja sieltä löytyi luistimet kokoa 25! Hurraa! Näitä olen etsinyt koko talven. Luistimet olivat vielä violetit ja jääneet varmaan tyystin käyttämättä kun oli kaputkin vielä paikoillaan. Kiitos vaan Hänelle, joka vei pikkuluistimet myyntiin. Niistä tuli yks pikkulikka tosi onnelliseksi  <3
Kirppislöydoistä on tulossa juttua kunhan saan ne pois pesukoneesta!

Tällä tyttösellä piruetit pyörii!

Viehättävää viikkoa kaikille!
Muistakaa syödä hyvin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä sun blogista tulee aina hyvälle mielelle, kirjotat ihanasti :) Ja ehottomasti teet koko porukalle kesävoi-setit, ei oo mitenkään mautonta - päinvastoin!!

Estetiina kirjoitti...

Moi Heli ja kiitos :)
Kesävoit menee puikoille!