sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Saanko esitellä?

Odotus ja etsiminen palkittiin ja nyt meidänkin talon edessä seisoo ihan oma Kupla! Ehkäpä tuon ostaminen oli maailman turhin homma, mutta perheessä melkein saisi olla kaksi auton niin kuskaamisen yms. hommat sujuisi varsin paljon vaivattomammin. Okei, totta on, että yksityisautoilu saastuttaa luontoa ja ensisijaisesti ihmisen pitäisi liikkua omaa lihasvoimaansa käyttäen sitävartenhan se on olemassa! mutta kyllä ajoittain nyppii odotella bussipysäkillä ja päästää sitten se neljäskin bussi ohitse kun rattaiden kanssa ei mahdu kyytiin.


Nämä kuvat on aikas surkeita ja otin ne erään Espoolaisen kauppaksekuksen parkkihallissa, kun Muru näytti niin somalta siinä isojen perhelaivojen  keskellä. Ihan kun karamelli...

Muru on väriltään helmiäskeltainen! Aika tyttömäinen väri se on, mutta ehkä miehenkin ego kestää sillä ajella. Olen sitä mieltä, että kuplan värin kuuluukin olla symppis, ei mikään musta tms. Männäviikolla Murua kävi tapaamassa Kupla nimeltä Roosa, joka on pinkkiin vivahtavan violetin värinen ja se on yksin miehen käytössä tietääkseni.


Penkit on kanssa tuunattu ajan henkeen.


Ratti ja kojelauta on myös mun silmään aikas symppikset.


Näin kivaa on Kuplalla ajella ja kyydissä kököttää :)

6 kommenttia:

CherryKirsche kirjoitti...

Hieno Kupletti, aikas siisti peli ! Kivat penkitkin :) Kelpaa sillä ajella !

Muistan kun meillä aikanaan oli kupla ja toiset kuplakuskit morjenstivat, se oli aika hauskaa yhteenkuuluvaisuutta :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitti :)

Nzqu kirjoitti...

Huippusöpö! Tyylikäs! Ihan toista kuin jotkin tusinatoyotat yms. Ei kai tuollainen pikkuinen edes kuluta hurjan suuria määriä, että veikkaisin sen olevan parempi vaihtoehto kuin joku citymaasturi.

Anonyymi kirjoitti...

Aiwan ihana!!!!

-Henna-

sanna kirjoitti...

nyt olen kyllä kateellinen!!
mulla on koko kesän ollut hirveä kesäautokuume..
olen kuola valuen tuijottanut kaikkia amerikanrautoja, kuplia, minejä..kaikkia herttaisia ja tyylikkäitä menopelejä..
ihana onteidän auto:)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoijille, yhdessä ja erikseen :)

Onhan tuo aika soma. Ja siltä ajalta, jolloin autolla vielä piti osata ihan oikeasti ajaa kun ei ollu parkkitutkaa ja kaikkea muuta.