torstai 2. syyskuuta 2010

Pikkuneidin kämmekkäät vol1

Aika hankala saada hyviä neulekuvia Pikkuneidistä. Eihän kuvissa tartte pönöttää somasti hymyillen äipän neulomat kämmekkäät kädessä, jos haluaa vaan koko ajan hyppiä, pomppia ja puuhastella? Ja sattuu muutenkin olemaan vielä tavattoman onnellinen. Kun pitää mennä jalkapalloa pelaamaan, sukelluskurssille ja eskarissa on mörköretki. Ja jäätelöä saa välipalaksi.

Näpertelin  tälläiset! Pikkuneiti ihastelee kämmekkäitä, jotka sopisi hyvin hänenkin häsiään lämmittämään kun prinsessoillakin näyttäisi sellaiset olevan. Tästä sain idean jo heti seuraaviin pikku neuleprojekteihin, joiden teemana voisi olla se prinsessa. Kukka- aihetta voisi myös kokeilla ja kehitellä hieman... :)

Suuntaa- antavan ohjeen Pikkutytön kämmekkäisiin löysin Sublime- lankamerkin kirjasesta "The most Sublime accessories book" ja kovin samantyyppisiä neuleita löytyy esim. Moda- lehdestä (en muista numeroita). Jos joku haluaa tarkemman ohjeen, kertokoon siitä kommenttiosiossa niin kirjoittelen sen tänne!


Olemme viettäneet tänään tyttöjen kanssa yhteistä vapaapäivää ulkoillen. Kamala, miten kylmäksi sää oon muuttunut! Vielä viime viikolla tarkeni olla ulkona hameessa flunssasta huolimatta mutta tänään sai palella fleece päällä. Olisi varmaan pitänyt laittaa myssy omaankin päähän. Mutku ei ole just sellasta sopivaa. Täytyis neuloa itsellekin pino pipoja, joista voisi sitten valita fiiliksen mukaan.

Haksahdin tänään kauppareissulla. Onneksi en sentään lankoihin!  Ostin ihanan Ilona Korhosen ja Jenni Östmanin tekemän Neulekirjan. Muutaman kerran olen sen tässä vilkaisut kannesta kanteen ja vitsit, miten kivoja juttuja sieltä löytyy. Jos tämän avulla ei lankavarasto laidu niin ei sitten millään.

3 kommenttia:

CherryKirsche kirjoitti...

Hauskat kämmekkäät ja hyvin iloinen ja meneväinen malli :) Kivaa nypyn näköistä systeemiä noissa neidin tassujen lämmittimissä. Tosiaan tällä kelillä jo lämmikettä tarvitaan. Mäkin laitoin aamulla ison villaponchon eikä ollut yhtään liikaa. Paitsi iltapäivällä :)

-M kirjoitti...

Söpöliinit. Vol 2 tulossa?
Myös noi M:n ukkovarvas sukkikset on ihanat :D Onneks mä kiinnitän huomioo aina olennaiseen :D Löytykö kirpsulta mitään ihanaa?

Estetiina kirjoitti...

on,on, vol vaikkamitä tulee myös...