lauantai 11. syyskuuta 2010

Pinkkiperjantai

Höh, blogipäivitykset on jäänyt tekemättä reilun viikon ajalta... On ollut olevinaan kaikkea muuta tekemistä ja epäsäännöllisiä työvuoroja niin ei ole ehtinyt tännekään juttelemaan. Onneksi nyt on duunista ihan hyvin vapaita niin ennättää jälleen. Ja asiaa on! Monelle päivälle, mutta olen ajatellut, että pikkuhiljaa kirjoittelen, ei kaikkea kerralla ;) Hih!  Tää saa mun pikkuelämän kuulostamaan huisin jännältä!

Vietimme eilen neulebileitä sinkkuelämää 2- elokuvan merkeissä. En tiedä, olenko jo yli- ikäinen sinkkuijen seikkailuihin, mutta mielestäni tuo kakkososa oli vähän tekemällä tehdyn oloinen, johon oli pakko ympätä jokaiselle jotain niinku ne Mirandan ja Charlotten äitikeskustelut, joiden aihe on varmastikin jokaiselle äidille tuttu juttu ja sitten taas vanhempaa porukkaa saattaa kiinnnostaa Samanthan vaihdevuosiproblematiikka ja sen hoitoperiaatteet. Ja Carrie sitten on "oma itsensä" eli miellyttää sitten vissiin vanhempaa katsojakuntaa. Ei tuo varsinaisesti kauhean huono pätkä ollut, mutta onhan tuota parempiakin nähty. Mutta kuuluu ehdottomasti siihen hömppäkategoriaan joka kuuluu naisihmisen nähdä.

Oletteko te nähnyt Sinkkuelämää 2- elokuvan? Mitä tykkäsitte?

Pinkkiperjantain kunniaksi neuloin yllättäen pinkillä langalla ja hörpin kahvia Mymmelimukista. Neuloin tuon pipon melkein valmiiksi yövuorossa, mutta huomasin että olin tehnyt pienen virheen, jonka vaan itse huomasin.. Purin ja neuloin uudelleen :)


Tälläisen myssyn sain tehtyä. Ohje on uusimmasta (?)  Ullasta 2/10 (http://www.ullaneule.net/) ja malli on Dusty Hill. Lankana käytin kirpputorilta kesällä ostamaani jotain puuvillalankaa, joka saattaa asiantuntevien arvioijanäppien mukaan olla Novitan Marinea.

Pipopää- kuvaa itsestäni en tähän laita, sillä mulla on tänään rumiluspäivä :)

Ei kommentteja: