maanantai 7. joulukuuta 2015

Viisi- kuusi- seitsemän


Sukat näyttävät tänään : ) Mukavaa, että neulottavaa tulee kuvio kerrallaan. Neulominen käy joutuisaan vaikka aamukahvia juodessa.


Vanhenin blogihiljaisuuden aikana. Lieneekö mulla samaan aikaan iän myötä paheneva PMS ja orastava räkätauti jossa virukset ärsyttää aivoja mutta päähäni pälkähti että saattaa olla viimeiset synttärit joita kuunaan vietän. Pennut tappelevat ja riitelevät ihan kaikesta. Jos eivät keskenään niin minulle käyvät valittamassa. Leivoin heidän mielestään itse itselleni jopa vääränlaiset synttärileivonnaiset. Ystävällisesti keskustellen sitte selvitin, että on kuulkaas mun päiväni (juu niimpäniin) ja silloin tarjolla on mun herkkuja. Varmaankin olisi pitänyt olla taasen lasten suosikkeja mutta ilollahan ne nuokin söivät. Että kiitos vaan.


 
 
 

 
Juhalpäiväni kunniaksi selvittelin tappeluita ihanimmassa pitsimekossani.
 
Tavataan taas huomenna, toivottavasti paremmalla tuulella.


4 kommenttia:

Hanna R kirjoitti...

Erittäin iloista syntymäpäivää vaikkakin vähän myöhässä!!! Se on noita äitiyden iloja, kun saa olla erotuomarina.
Nyt käyt ostamassa itsellesi muutaman kerän lankaa, niin jaksaa taas taistella tuulimyllyjä (lue: lapsia) vastaan :)

T: 3 lapsen äiti :)

Estetiina kirjoitti...

Hanna R: Kiitos :) Juu, tätähän tämä on... Tuntuu, että lähestyvä j-sana lisää kahnauksia kun ollaan koko ajan niin jännissään. Onneksi pian on tammikuu ja tämä on ohi. Ihana saada sinulta aina myötätuntoa!

Neuloin itselleni just riemunkirjavat erotuomarisukat. Kohta hypnotisoin porukan Pipsa Possulla ja bloggaan. Tuo lohtukerä on kanssa hyvä ajatus.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kaunista on neuleesi ja kaunis on pitsimekkosi. Onnittelut jälkikäteen.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos :) Pitsimekko päällä kaikki on kivempaa.