keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Unelman päivänä

 Joulukalenterin toinen luukku avautui tänään. Onneksi poikanen heräsi jo kuudelta, niin pääsin neulomaan jo heti aamutuimaan.

Neuloessani seurasimme Pelastuslaiva Eliaksen päätähuimaavia seikkailuja. Tein vahingossa ensimmäsitä kuviota kaksi ylimääräistä kerrosta, mutta eipä se varmaankaan haittaa.


Useampi vuosi takaperin vietin tänä päivänä ihan oikeaa unelman päivää. Pääsin sairaalasta kotiin pienen, vastasyntyneen tyttövauvani kanssa. Nyt hän on jo iso, mutta kuitenkin vielä tavallaan niin älyttömän pieni. Ja kuinka lapsi  itsekin villoin vielä olin. Vuodet on opettaneet, koulineet, ihastuttaneet, vihastuttaneet, naurattaneet ja itkettäneet. Elämän vuoristorataa. Värikylläisiä päiviä.

Tänään vietän vähän materiaalishenkisempää unelman päivää. Tein unelmareissun kirppikselle. Ja koko tämä kasa kaikkea ihanaa ihan vaan mullemullemulle pikkurahalla. Jes! 
 
Onnellista unelmanpäivää !
 

6 kommenttia:

Illuusia Ihmemaassa kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä sinulla noissa joulusukissa <3 Ja hyvältä näyttää tuo alkukin! :) Melkoisia löytöjä olet tehnyt kirppikseltä!

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Illusia : ) pitäiskö kuitenki alkaa tehdä rinnalla varjo-joulusukkia. Vaikka mustavalkoisia...

iso gnu kirjoitti...

Hah, päivällä se raitalankani rupesi mietityttämään ja vaihdoin siihen toiseen vaihtoehtoon eli sama kuin sinulla. Omat on vielä nuelomatta tältä päivältä, kunnes istahdan telkkarin ääreen. Mutta kannatti vaihtaa! Raitalangasssa oli valkoista se hävittää kuvion välillä ja sen takia vaihdoin.

iso gnu kirjoitti...

Ai niin, tosi unelma päivä kirppiksellä näyttää olleen Sinulla. Kannatti reissu sinne.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kaunista neuletta. Pidän väriyhdistelmästä.

Estetiina kirjoitti...

Iso gnu: Ompas sulla hyvä maku ; ) Tota ponttia raitalangassa en ottanutkaan huomioon. Taidanpa siis tehdä mustavalkoista rinnalla. Kirppisreissu meni ihan nappiin. Oon niin fiilksissä vieläkin. Jes!

Enkulin käsityöt: Näissä on hiven kevättä?