tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulusukat on valmiit!


Osallistuin suurella ilolla joulusukkakalenteriin. Hyvän alun jälkeen ahnehdin muutamat luukut kerralla kun työkiireet haittasivat vapaa- ajan neulontaa. Eräät luukut jäivät neulomatta. Tarkkaislmäisimmät ne huomaavat, muut pysykööt vaiti iäti.

Oikeasti sukkakakalenterista ilmestyy vielä kaksi luukkua, mutta omaan jalkaani sukat ovat nyt sopivat, joten päätin projektini tähän. Varjojoulut ovat sydänten kohdalla. Ja kolmansiin on jo langat varattuna.


 
T Y K K Ä Ä N .
Oikein kovasti.
 
 

Toimeliasta tiistaita!
 


6 kommenttia:

nonnu.fi kirjoitti...

Tosi hienot tuli :) mukavaa joulua sinulle.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Nonnu :) Tämä oli ihan paras joulukalenteri.
Hauskaa joulua Nonnu.fi!

Hanna R kirjoitti...

Upeat sukat!! Mäkin olen muutaman luukun vähän jäljessä, kun joululahjatkin on hiukan vaiheessa. Mutta todellakin aion joulun jälkeen aloittaa toiset. Niin mukavat oli neuloa :)

iso gnu kirjoitti...

Kauniit sukat! Minulla on vielä vaiheessa, kun yllättäen piti tehdä kolmet miestensukta kokoa 41-45 ja nyt vielä neljännet on vaiheessa huomiseksi lahjaksi.
Mutta kyllä nuokin omat valmistuu!Nyt tiedän miltä ne näyttää jalassa. ;)

Estetiina kirjoitti...

Hanna R. : Kiitos :) Ehtihän nuo neuloa joulun jälkeenkin. Jotenki ärsyttävää tavallaan, että kaikki pitäisi saada jouluksi valmiiksi. Koko kinkunmässäysilta on kun uuden ajanlaskun alku; joka vuosi kuitenkin toistuva. Jouluun asti kuntoilen, jouluun asti olen shoppailematta, jouluun asti olen sitä ja tätä. Ja uudenvuoden jälkeen taas uudet lupaukset. Ja repsahdukset. Mikset voisi pikkuhiljaa opetella vaikka niitä uusia elämäntapoja? Ja jos haksahtaa vanhaan niin köyttää vaan vyönsä ja aloittaa uudelleen.

iso gnu: Kiitti :) Jo on sulla neulominen, saat varmaan yötä myöten tikutella menemään. Neljävitosen sukkia ei ihan pikkukakkosen aikana tee. Onneksi kalenterisukat ei ole pihaustakaan jouluiset ;)

Liila kirjoitti...

Aivan ihanat sukat! Vaikka nyt en ehtinyt joulukuussa näit neuloa, niin pitää tehdä tällaiset. Kauniit värit olet valinnut.