tiistai 1. joulukuuta 2015

EnsimmäinenOsallistun tänä vuonna ensimmäsitä kertaa neulontajoulukalenteriin. Joka päivä tulee uusi ohjeenpätkä ja aattona saa tepastella uusissa polvisukissa. Muuta joulukalenteria mulla ei sitten olekaan, vai pitäsiköhän tämän keskinkertaisen äidin tehdä joku suklaalevykalenteri? Jos en ole koko päivänä hermostunut lasten jouluaiheisiin touhuihin tai muihin höyryntöihin niin illalla saa kiitokseksi suklaalevyn? Ja kas, aattona on saattanut ansaita 24 suklaalevyä, uimarenkaan vyötärölle ja kasan punaisia finnejä.

Ihan vallattomaksi jouluihmiseksi en sentään heittäydy, valitsin väreiksi sinapinkeltaista ja valkoista ja toivon ettei kirjoneuleesta pompsahtele liikaan tonttuisia.


 
Huomiseen, neulojat!
 
ps. Sukkakalenterin löytää ainakin täältä:

8 kommenttia:

Illuusia Ihmemaassa kirjoitti...

Hieno väriyhdistelmä sinulla! Itse teen joulusukkani viininpunaisella ja valkoisella. :)

Estetiina kirjoitti...

Illusia, hyvältä kuulostaa myös sinun väriyhdistelmäsi. Ajattelin eka mustavalkoista tai turkoosi- valkoista mutta tähän sitten päädyin. Jos malli ei ole kovin tonttuisa niin voihan näitäkin sitten tehdä vaikka missä väreissä...

Nimimerkki neuloja, joka junnaa yleensä muutamatkin parit samanlaisia sukkia.

Illuusia Ihmemaassa kirjoitti...

Kuulemma tuo malli ei ole mikään jouluinen, vaan ihan perus pientä kirjoneulekuvioa sisältävä villasukkapari. Toisaalta, punavalkoisella värimaailmalla tuosta saa jouluisen, kun taas jotkin muut värit tekevät siitä vähemmän jouluisan. Kuulemma tonttuja yms. ei ole luvassa, onneksi!

Estetiina kirjoitti...

Hienoa kuulla Illusia :) Kukin voi tehdä tyylinsä ja fiiliksensä mukaiset. Vai olisko pitäny sittenki tehdä pinkki- mustat...

iso gnu kirjoitti...

Samalla värillä aloitan, mutta pääin ottaa (ainakin tänään) raita-langan. Mieli ehtii ennen huomista muutua. Tuo toinen värikin oli ehdolla.

Estetiina kirjoitti...

Iso gnu: Ihan sairaan hyvä idea tuo rautalanka. Mulla onkin kaks kerää jotka ei valitettavasti mun silmää miellytä. Näihinhän mä ne upotan. Kiitos. Apina näkee, apina tekee. Vai miten se nyt menee : )

Hanna R kirjoitti...

Minäkin löysin tämän Joulusukkakalenterin just marraskuun viimeisenä päivänä. Käyn nykyään niin vähän Voihan villasukka-ryhmässä, niin oli mennyt ihan ohi koko juttu. Onneksi tapahtuma pomppasi mun etusivulle, kun tapahtuman järjestäjä on mun serkku :)
Itse aloitin mustalla ja kaveriksi valikoitui vanha roosa. Lankana on Viking Ville, kun ne sattui olemaan lähimpänä. Saattaa olla, että jos malli on mieluinen, niin neulon toisenkin parin :)

Estetiina kirjoitti...

Hanna R: Voihan villasukka on paisunut niin valtavan suureksi joukoksi, että minäkin vierailen siellä nykyään harvemmin. Mä löysin kalenterin serkkusi omien fb- sivujen kautta. Sattumalta tietenkin : )

Mä taidan tehdä nyt putkeen nämä sukat musta- valkoisena. Tuo sun väriyhdistelmä kuulostaa hyvältä.