lauantai 12. joulukuuta 2015

Kahdeksasta kahteentoista
Muutama luukku jäi avaamatta! Tänään avasin luukut kerralla ja sukkapari näyttää tältä. Virtahevonsääriini nämä ovat jo polvisukat. Tykkään tosi paljon tästä mallista ja on suuri "kiusaus" aloittaa joulun varjot. Mustavalkoiset.

Onko teillä jo hirveä jouluisaa? Täällä näyttää tältä. Annoin lasten leikkiä aamulla ihan kaikessa rauhassa ja vedin itse peittoa korviin. Ehtiihän sitä raivata lelut myöhemminkin.

Äitikin on välillä kauneusunensa ansainnut.

 
Leppoisaa lauantaita : )

3 kommenttia:

Hanna R kirjoitti...

Ei todellakaan ole hirveän jouluisaa!! Eilen hankittiin ensimmäiset lahjatkin vasta. Muutama joulukalenteri roikkuu seinällä. Siinäpä ne koristeet tällä hetkellä onkin.
Kuusi ei tänä jouluna muuta meille sisälle. Meillä on vuoden ikäinen dobermannin ja lapinkoiran sekoitus nimeltään Sulo. Sillä on virtaa kuin pienessä pitäjässä ja pelko on, että kuusi raukka ei pysy pystyssä. Toinen riskitekijä on tuo meidän 1,5v poikanen :)
Täytyisi varmaan alkaa kaivelemaan tontut kaapista ja ripustella ne seinälle. Tulisi hiukan jouluisempi fiilis :)

iso gnu kirjoitti...

On ostettu myyjäisistä taatelikakku ja tilattu kinkku. Ulkona on joku jouluvalo. Lastenlasten jäljiltä lelut olohuoneen lattialla. Jos piimälimput tekisi huomenna,katsotaan. Lahjoja ostan vähän ja ne on kasassa pääsääntöisesti. Ensi viikolla aloittelen pikku hiljaa jotakin... Ai niin paras, amaryllis kukkii nyt!

Kauniit sukat Sinulla! Tekisi mieli aloittaa jo uusilla väreillä. Koukuttava malli.

Estetiina kirjoitti...

Hanna R. : Sulo on varmasti tosi suloinen energiapakkaus ja yhdistettynä 1,5 vuotiaaseen poikaseen...en mäkään uskaltais tuoda kuusta sisälle : D Ajattelin tänään laittaa joulutähden ikkunaan mutta se jäi sitten tekemättä.

Iso Gnu: Teillä on oikein joulusian kuuloista! Vaarini kasvatteli myös aikanaan amarylliksiä : ) Mä aloitan joulun varjot. Ehkä jo tänään.