lauantai 29. kesäkuuta 2013

Oodi tukisukkatanssiaisille


 
"Vanhoja" ihmisiä on kahdenlaisia. Niitä ihania ja niitä kamalia. Suurin osa on tietysti niitä ihania.
 
 Mun työpaikalla käy keikkalaisena muutamia vuosia takaperin eläkkeelle jääneitä ammattilaisia. Nämä naiset puhuvat itsestään "tukisukkatanssijoina" ja jos heitä on vuorossa kaksi taikka useampia on kyseessä tukisukkatanssiaiset. Tukisukkatanssijattaret on upeita. Ne on ammatillisia, nuorempiaan kohtaan kannustavia, omaa täydellisen kliinisen silmän ja sellaiset kädentaidot, että nuorempia hirvittää kateudesta ja ihailusta. Lisäksi ne jakaa itseään korostamatta tietojaan ja taitojaan jotka on parhaimmilla noin 40 vuoden työhistorian aikana hankittuja. Tämän kaiken he tekevät vielä itseään korostamatta. Mutta niinhän sitä sanotaan,  ei tähtiä tarvitse hehkuttaa- ne loistavat jokatapauksessa.
 
Minun puikoiltani valmistui myöskin mummut- kuten Rusetiina sanoi. Oikeasti ne ovat Niina Mannbergin suunnittelemat Maatuskat. Ohjeen nappasin ravelryn ilmaispuolelta. Lanka on seiskaveikkaa.
 
  
 
 
Söpöä lauantaita!
 
ps. Edellisen postauksen kämmekkäiden saaja ei ollut lainkaan loukkaantunut saamistaan onnitteluista. Itse asiassa hän oli kovin otettu. Jee :)

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu yksi tukisukkatanssija. Ihanat muuten muo lapaset ja Ihanaa viikonloppua Sinulle

Estetiina kirjoitti...

Tukisukkatanssijat on parhaita. Kiitos lapasten kehuista ja hyvää viikonloppua!