tiistai 2. heinäkuuta 2013

Voi helteinen heinäkuu


 
Nyt valmistui heleänvihreät villasukat. Äärimmäisen tarpeelliset näin kesälämpimillä. Onneksi ostin lastenvaatekaupan alesta myöskin muutamat kurahousut kakaroille.
 
Ei tämä aurinkoinen ihanuus ikuisuutta jatku. Kohta päästään taas rännässä rämpimään ja kaikilla on mukavaa. Ihan oikeesti, mua ärsyttää kun ihmiset marmattaa aina milloin mistäkin. Luulis äkkiseltään että kaunis kesä saa kenen tahansa mörri metsänpeikon mielen iloiseksi mutta ei se menekään niin. Ekana valitetaan siitä kun aurinko paistaa silmiin. Sitten se lämmittää kämpän liian lämpimäksi. Sehän aikaansaa harmitusta siitä, kun lastenvaunut on rappukäytävässä. Ja sitten tulee mieleen, että hillokellarissa mun ikioma luukkuni on varattu. Ei mitään väliä, että siellä on 7 vapaata koloa, johon voi vaikka itse kömpiä, jos hikoiluttaa. Mutku se mun siivu maailmaa on justiinsa viety! Voi jotta. Eikun valituskirjelmää rustaamaan. Sydänverellä. Tottakai.
 
Olisipa marraskuu. Ja maassa tuore räntä. Olisi kylmää, niinku siellä hillokellarissa. Ei olisi tuvassa niin kuuma. Voisi kököttää kämpässään niin ei tarttis tulla rappukäytävään kaikenmaailman rattaita näkemään. Sissus sentään.Sukkien malli on TiiQ: suunnittelema Oi ihana toukokuu. Lanka on ihan novitan nalle aloe veraa jota sattumoisin taas löytyi lankavaraston uumenista. Lankavarastosta puheenollen; en ole ostellut lankaa kuukauteen! Aika hyvä saavutus tällaiselta lankahamsterilta. Ajattelin pitää itseni lujana marraskuuhun asti. Mun on kertakaikkiaan pakkopakko saada nuo varastot hupenemaan.
 
 
 
Paljon terveisiä Poikaselta! Puuhaillaan yhdessä aamusta iltaan asti. Hyvillä mielin. Kukin sitä mistä tykkää. Hän purkaa kaappeja. Ilolla.

8 kommenttia:

-M kirjoitti...

Onpas vinkeä ilme stiivenillä! Ihana!

Ja ihanat on sukatkin. Oon jo alkanu tässä miettimään, että sit ku oon saanu noi viis villatakkia valmiiks, alan opettelemaan sukkien tekoa. En vaanhaluis tehä mitää perussukkaa, tahton heti osata tehdä näitä hienoja pitsimalleja...tai skewejä.. Nää sun sukkelit on nimittäin niin ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Lyhyt lastenvaunujen säilyttäminen on musta ok, mutta syy säilytyskieltoon on paloturvallisuus, ja siitä taloyhtiö ja muut marmattajat perustavat marmatuksensa ihan muiden antamiin määräyksiin. Erinäiset kerrostalokyttääjät on kyllä rasittavia. Meillä onneksi viimeisimmät näyttää lopulta muuttaneen vanhainkotiin.

Lilleri78 kirjoitti...

Tosi nätit sukat! Itse en kovin tykkää neuloa sukkia, vaan ennemmin tartun isompiin töihin, kuten villatakkeihin. Mutta tuollaiset nätit pitsisukat voisin kyllä neuloa! Ihanat <3

Taitaa olla niin, että siitä säästä valitetaan mihin ollaan vähemmän totuttu. Monissa muissa maissa naristaan kylmästä - ja samalla pukeudutaan nollasäähän kuin olisi kesä. Meillä Suomessa taas ei ole tottumusta helteessä toimimiseen. Tosin me suomalaiset kyllä valitetaan ihmeen paljon muutenkin, kaikenlaisesta turhasta... Hyvä uudenvuodenlupaus keskellä kesää: miettiä viisi kertaa ennen kuin valittaa mistään?

tuttitango.blogspot.fi

Estetiina kirjoitti...

-M: Kiitos kommentista :) Hyvin sä varmaan osaisit sukkia tehdä. Voin sittenn tarvittaessa vaikka antaa tukiopetusta. vai tehdäänkö joku skew-KAL?

- Anonyymi: Kiitos kommentista :) Tiedän vallan hyvin paloturvallisuushommat. Paha kyllä, että käytävässä on kaikenlaista romua ja mm. elävää tulta on nähty kynttilöiden muodossa. Sekä joulukuusi, jonka vieressä oli kynttilä. Olisin enemmän huolissani näistä.Mutta varmaankin tämä on nyt jotain pahanmielen purkausta tiettyjen ihmisten puolesta. Ja onneksi tilanne ratkesi niin, että saimme vaunuille varaston :)

-Lilleri 78: Kiitos kommentista :)Mulle puolestaan on herännyt villatakkihimotus ja itse asiassa kolmeen (!) olisi langatkin valmiina. Kunhan vaan joku kutoisi. Mutku näin ihanilla lämpimillä on kivenpi pyöritellä käsissä jotai pientä.

Suomalaiset on todentotta valittajakansaa- itse olen kanssa pyrkinyt siihen, että pidän suuni supussa niin pitkään kun mahdollista. Ja tuo sun ehdotus uudenvuodenlupauksesta on hyvä! Sitä voisi kaikki tavoitella :)

ps. Sulla on ihana blogi <3

enkulin käsityöt kirjoitti...

Opa söpönen kaapinpurkaja poika siellä. Ihanat myös nuo sukat. Pidän erityisesti väristä.

Tiia N kirjoitti...

Onpas ihanat kuvioneulesukat. :)

Estetiina kirjoitti...

Enkulin käsityöt: Kiitos kommentista :) Kamera vähän vääeistää väriä, livenä ne on ehkä vieläkin "karkimmat".

Tiia N: Kiitos kommentista :)Mä kanssa tykkään!

Estetiina kirjoitti...

ps. Tiia N, ihana blog sulla!