keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

SUKLAAHIMOTUS!

                                         Neuloin Bradd Pittille villasukat. Kaiklle muille neulon aina kaikenlaista mutta Bradd- rukka saa kohta opetella neulomaan itse sukkansa. Tai sitten mun pitää laittaa puikot suihkimaan. Ehkä se olisi ihan reilua.
Lanka on ihanaa, Zeldan dippaamaa. Ja mielestäni kovin herkullisen väristä. Tuo ruskea on niin suklaista, että koko neulomisen ajan oli suunnaton suklaanhimo! Mutta onneksi en repsahtanut. Lasten mentyä nukkumaan avaan  levyn sinistä.
 
Sukkien malli on Bones ja se löytyy Jenni Korhosen ja Jenni Östmanin Neulekirjasta. Jätin mallikerrasta yhden luurivin väliin, koska nämä on tehty vähän paksummasta langasta kun ohje suositteli. Ja lanka on tosiaan Zeldan taikapadalta, nimeltään väri on Rosvopäällikkö.
 
Suklaista iltaa :)
 
 

5 kommenttia:

Tiia N kirjoitti...

Tosi ihana lanka tosiaan ja malli myös. Ihanko postipakettina aattelit Bradille lähettää vai menetkö henkilökohtaisesti viemään? :)

margsan kirjoitti...

Tosi hienot sukat!!!!!

Estetiina kirjoitti...

Tiia N: Kiitti :) Ihan henkilököhtaisesti annoin hima-Braddille. Ovat kuulemma hyvät ja olleet kohta putkeen jalassa vuorokauden.

Margsan:Hih, kiitti :) Söin illalla melkein kokonaisen suklaalevyn o_OInka kirjoitti...

Ihanat sukat kerta kaikkiaan. :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos, Inka :) Mä olen niin kade sun blogin juoksupäivityksistä. Mulla on ollu lenkkien suhteen ihan lähes nollakesä >(