lauantai 8. kesäkuuta 2013

Esteetikko ei erehdy.

Minäkin neuloin nyt nämä, kun kerran kaikilla muillakin on. Enkä ihmettele yhtään. Malli on kaunis, ohje selkeä ja lopputulos vallan ihana ja istuu jalkaan tosi mukavasti. Itse asiassa toiset on työn alla ja kolmannetkin ajatuksissa.
 
Tein ensimmäiset Oi ihana toukokuu- sukat Novitan nallelangasta, jota mulla on varastoissa sanotaanko nyt jokunen kerä. Näppiarviolla sukat söi suunnilleen 80 grammaa.
 
Naamakirjan kirpputorilta löysin edulliseen hintaan kaksi ihanaa Odd Molly- toppia. Ja koska esteetikko ei koskaan erehdy, villasukat mätsäävät vallan hyvin tämän mulle uuden topin kanssa.
 
 
 
Virkkaus on edennyt myöskin kivasti. Laskujeni mukaan kaikkien afrikkalaisten kukkien pitäisi olla nyt valmiina ja pääsen yhdistelemään :) Lankoja jäi jäljelle vielä jonkin verran ja ajattelin, että josko tekisin toisen samanlaisen jutun "poikaväreissä". Ai miten niin toistan itseäni...?
 
 
 
...ja lopuksi äitin haittakapula ja riippa haluaa toivottaa kaikille oikein aurinkoista viilonloppua. Viettäkää paljon aikaa läheistenne seurassa. Tuholainen ei tahtois päästää mua silmistään ollenkaan ja joskus tämä läheisyyden määrä rahtusen ahistaa. Mutta kaikkea aikansa.
 
 
 
 
 

Ei kommentteja: