tiistai 11. kesäkuuta 2013

Nuori ja Nätti?

Viimeyö oli tässä perheessä oikein taikayö- nukkumatti teki meillä taikojaan! Pikkuväki antoi nukkua yhdellä herätyksellä klo 21.30- 07.45. Mahtavuutta! Parhautta! Tätä ihmettä ei ole koettu naismuistiin. Varmaankin joskus ennen poikasen syntymää olen nukkunut yhtä pitkät yöunet. Ja kyllä teki hyvää. Kun silmäpussit ei tarvitse enää rintsikoita, tunnen itseni niin nuoreksi ja nätiksi.

Taikayö toteutettiin tainnuttamalla pikkiväki uimakoulussa ja sallimalla Rusetiinan tulla nukkumaan vanhempien huoneen lattialle, omalle patjalle prinsessa makuupussissa. Onneksi uimakoulu on tänäänkin. Ja patja pysyy just tasan siinä, missä se nyt on- Lähdetään rohkeasti kokeilemaan, josko täällä nukuttaisiin sikeästi myös ensiyönä. Pitäkää peukkuja.

Nuoruuden ja nätteyden fiilistä korostaakseni laitoin päälleni vielä upouuden ehkä liian nuorekkaan puseron :)


Hyvistä yöunista virkistyneenä päättelin viimein yhdet sukat, jotka on ollut valmiina jo hyvän tovin. Nämä on varpaista varteen neulotut. Malli on Serpentine Socks ja sen löytää Wendy D. Johnsonin kirjasta Socks fron the toe up.
Lanka on jotain ihanaa merinosukkalankaa, jonka sain joululahjaksi.
                   Todella upeeta tiistaita !

1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Lepo on tärkeää välillä. Minulla on loma ja pikku-Mimosa aloittaa päivän kuudelta. Ihanaa, mutta todella väsyttävää tämä lapsenhoito. Upeat sukat olet tehnyt. Ihanaa päivää.