lauantai 6. lokakuuta 2012

Puolivuotias!

 
Tämä Mies täytti puolivuotta! Muistoksi Suuresta Päivästä otettiin monta valokuvaa. Lisäksi juhlapäivän ohjelmassa oli syömisharjoituksia (ei onnannu ei...), päikkärit, suihku ja vapaata seurustelua.
 
Leppeät kesäyöt ovat vaihtuneet meillä valvottuihin syksyisiin. Mör. Pää alkaa olla jo aika pumpulinen, mikä vaikuttaa kaikkeen. Myös neulomiseen. Olen kokeillut tehdä vaikkamitä, mutta purkuun menevät kun huomaan, että teen niin älyttömästi virheitä. Siksi olen toistaiseksi pelannut varman päälle; perussukkia aina tarvitaan!

 
 
 
Värikkäät lehdet ilahduttaa kovasti Rusetiinaa. Olen saanut mooonta hienoa kimppua. Tässä on kuulemma kauneimmay hotruskeat ja hotkeltaiset lehdet, mitä pihalta löytyy!
 
 
Ihanaa viikonloppua!
...muistakaa tehdä kaikkea kivaa.
 
 
 ...köllöttely olisi minusta parhautta.

2 kommenttia:

-M kirjoitti...

Herrattunen! Onks siitä jo puol vuotta ku vaellettiin Aarnen kans kättärille kattomaan minimaalista miestä. Se sunnuntai oli viel muistaakseni niit ensimmäisiä (ja ainoita) oikee lämpimiä päiviä. Huhhuh.
Jos näihin kommentteisin vois lisätä kuvia ni tähän nyt tulis se, jossa stuba on Aarnen sylissä kolme numeroo liian isoissa potkareissa keskisormi pystyssä :DD

Estetiina kirjoitti...

No on siitä puolivuotta! Mä kanssa juuri katsoin silloin otettuja kuvia... :) Ja ne potkarit oli kooltaan 40 cm ja silti aivan liian isot. Oivoi <3