sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ikuisuusprojekti valmiiksi

 
OpArt oli yksi niistä neuleista, joista ajattelin neuloa äitiyslomalla kun vietän leppoisaa vapaa- aikaa masuni kanssa. Ei menny sekään niinku suunnittelin. Sitten tuli kesä eikä oikein kiinnstanut peiton neulominen. Tämän jälkeen unohdin koko jutun kunnes eräänä iltana löysin tämän taas.
 
Tein peiton pienemmässä koossa ja siitäkin jäitin muutaman viimeisen kierroksen tekemättä kun alkoi pinna palaa. Puikot kävi liian lyhyiksi ja silmukoita putoili ihan koko ajan. Ranteita pakotti. Kahvi loppui kupista. Suklaata ei ollu missään.
 
 Reunojen rullaantumisen takia virkkasin reunaan pylväspipareita.
 
 
 
Tällainen peitto on valmiina! Sivut on suunnilleen 90 cm eli sen alle mahtuu hyvin yksi pikkuinen ukko köllöttelemään. Ja kääritytymisvaraakin on vielä.

 
Kun mulla on niin äkytön määrä kaikenlaisia langanloppuja, ajattelin, että ottaisko telkkarinkatseluneuleeksi uuden OpArtin? Tekisi ison version. Laittaisi sitten vaikka loppuvaiheessa jokaisen sivun omalle pitkälle puikolleen. Siihen saattaisi saaada uppoamaan hyvin kaikki mahdolliset omat ja varastetut langanloput. Ja lopputuloksena olisi kiva päikkäripeitto. Haha! Koska sen alle pääsisi sitten päikkäreille. Seuraavassa elämässä?
 

4 kommenttia:

-M kirjoitti...

Oh man toi on siistiiiii! Vitutus palkittiin!

Estetiina kirjoitti...

Joo! Lopussa kiitos seisoo vaimitensenyoli.

Peikkotyttö kirjoitti...

Ou WAU! IHANA!

Estetiina kirjoitti...

Kiitti :)