sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Matkalla puolimaratonille- täälta tullaan taas!

Kuntoiluinto on taas palannut uudelleen.

Olen toki pitkin syksyä tehnyt vaunulenkkejä ja käynyt pääsääntöisesti kerran viikossa liikkumassa, mutta en osaa laskea epäsäännöllistä jumppailua tehokkaaksi kuntoiluksi, josta kovasti tykkään.

Täytyy ajatella niin, että hyvä kun tuli edes sillointällöin tehtyä jotain. En valitettavasti ole se supermamma, joka pitää synnytyksen jälkeen kahden viikon tauon liikunnasta ja palaa sitten normaalilla tarmolla ja temmolla entiseen rytmiin. Nytkin liikun perheen rytmissä. Yhteen viikottaiseen jumppaan on pakkopakko päästä, mutta muusta voi sitten neuvotella. Ja myös kotona voi kuntoilla.


Keskiviikko: ZUMBA 45 min

"Pelasin" zumbatuntipeliä Wiillä. Ihan kelvollista kuntoilua ja hyvän hien tuollakin tavalla saa. Tunnelma yksi olkkarissa pomppiessa on tietysti erilainen kun mukavalla ryhmäliikuntatunnilla, mutta tällä nyt mennään.

Perjantai:ZUMBA 45 min

Wiitä taas paukuttelin. Vaihdoin tuntia ja kas kummaa, eipäs mennytkään yhtä helposti kun edellinen. Tämän kanssa joutuu ihan harjoittelemaan... Ja uuma kiittää. Toivottavasti.

Sunnuntai: Juoksulenkki ja kahvakuulajumppaa

Ihana, aurinkoinen sunnuntaiaamu houkutteli juoksemaan! Niin pehmeä, ihana sää. Syksy näytti parhaita puoliaan. Tossut kulki melkein kuin itsestään. Uskollinen ja innokas juoksukaverini nautti myös isosti.  Koska vauveli nukkui tyytyväisenä kun lenkiltä palasin, nappasin vielä kahvakuulan kaverikso ja tein muutamia jumppaliikkeitä ja venytyksiä pihalla. Tätä lisää!
2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Liikunta on ihanaa. Minulla on tekolonkka, joten pystyn vain tekemään kävelylenkkejä. Ihanaa niin. Ihana on myös tuo puolivuotiaasi.

Estetiina kirjoitti...

Kävelylenkit on rentouttavia. Täällä on nyt uskomattoman kaunista kun syksyn värit on parhaimmillaan. ja pia päästään toivottavasti nauttimaan kauniista lumisista maisemista.

Poikanen kiittää kehuista ja lähettää leveän hampaattoman hymyn sulle!