maanantai 15. lokakuuta 2012

Pallotellaan!

 
Pikkusisarella oli syntymäpäivä! Pyörittelin hänelle lahjaksi pallon.


Idea on Surrur- tee itse oma marimekkosi- kirjasta.Oli mulla se tässä taannoin kirjastosta lainassakin ja sen kaava- arkilta otin ihan "virallisen" kaavan, mutta kas ihmettä; poikanen tutkiskeli kaavoja ja kuolasi ne ihan muhjuksi. Uuden kaavan tein pesuvadin pohjasta ja ihan hyvin tuo toimi.
 
Kankaat on lankakauppa Kujeesta ja Eurokankaasta.
 
Palloa ommellessa tuli mieleen, että voisin itsellenikin tehdä uuden värikkään pallosen.  Pikkusisaren pallossa on 12 erilaista kangasta ja leikkasin jokaisesta sekä puolipallon, että sivukappaleen. Sitten vaan yhdistelin ne sävysävyyn ja kokosin valmiiksi. Voilaa!
 


 
Isompi tyttönen halusi ommella omin kätösin lahjaksi hyypiön. Kauheesti sitä mietitytti, että uskaltaako antaa itsetehdyn jutun lahjaksi. Juteltiin sitten, että kun tekee jotain ihan itse toiselle, siinä antaa samalla  palan sydäntään ja lämpimiä ajatuksia. Siksi itsetehty on aina ihanaa ja arvokasta <3 class="separator" p="p" style="clear: both; text-align: center;"> 
 

 
Poikanen maistoi elämänsä ekan kerran kaurapuuroa. Ei syttyny rakkaus ensimaistolla ei. Mutta ehkä joskus toiste sitten. Ajan kanssa?
 
Lempeää lokakuista maanantaita!


4 kommenttia:

berenike kirjoitti...

Taas niin ihana pallo! Voi kun tyttösi on tehnyt sulosen lahjan, saaja on varmasti onnellinen!

Estetiina kirjoitti...

Kiitti, Brenike :) Nuo pallot on aika koukuttavia... Niitä varmaan pyörii täällä lisääkin lähiaikoina.

Lahjan saajan omia kommentteja odotellaan...

-M kirjoitti...

Lahjan saaja on hyvin onnellinen, lisää kommentteja voi lukea saajan omasta blögistä :D
Plus stuban ilme :DD MITÄ TÄÄ ONN?!

Estetiina kirjoitti...

...Hyi mitä mulle on taas työnnetty suuhun! En minä tätä voi syödä. Pitäkää töhkänne. Syökää itse niin paljon kun haluatte, mutta mulle ei tartte varata yhtään.