lauantai 26. heinäkuuta 2014

Murtunut mieli?

Siis mitä sä oot tehny? Ethän sä osaa virkata?!
No en osaa en. Mutta taas olen opetellut. Hyvillä ohjeilla sain tehtyä pääkallohuivin. Sen, mitä nyt monet muutkin virkkaavat. Teen vielä toisenkin. Ja kolmannen.


 
 
Tosi hyvä ohje huiviin löytyy täältä:
 
Lankana käytin Novitan kotiväkeä, jota olin ostanut jotain hyvää tarkoitusta varten jossain elämäni vaiheessa. Käytin huiviin tarkkaan kaksi kerää, eli yhteensä 200 grammaa ja huivista tuli tuollainen iso, kaulaan kiedottava. Niin kuin olin ajatellut. Se voisi olla kiva syystakin kanssa.
 
 
 
Mitä olet tehnyt hellepäivinä? Me ollaan oltu rannalla ja sitten olen virkkaillut. Ja lukenut, sillä löysin uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen lukemisen ilon. Tuo Murtuneet Mielet oli tosi vaikuttava kirja ja hyvä, että se on kirjoitettu. Aika hurjaa ajatella millaisessa maailmassa isovanhempien sukupolvi on elänyt nuoruutensa ja parhaat vuotensa. Olen mykistynyt ja entistä isommin kunnioitan heitä.

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana huivi. Kun vain opettelee, osaa vaikka mitä.

Minä olen ollt lomalla kolme viikkoa. Koko ajan on ollut helle. Olen siis ollut aivan pihalla, enkä ole tehnyt mitään.

Estetiina kirjoitti...

Muutaman kerran jouduin purkamaan ennenku alkoinonnistumaan :)

Nyt on kyllä ollu tosi kuuma. Mä olen kässäillyt pääasiassa illalla vähön myöhempään kun on vähän viilennyt. Ei vois kuvitellakaan päivällä neulovansa villasukkia tai huivia. Huhhuh.

Mä pidin kesäkuun kässätaukoa. Ei vaan tehnnyt mieli tehdä mitään.

berenike kirjoitti...

Voi miten upee, romanttinen huivi!

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Berenike !