tiistai 1. heinäkuuta 2014

A I V O T O N N A

 
 
 
Aivottomat on myöskin melko kivat villasukat. Tykkäsin erityisesti tuosta kiilasta. Kun välillä pitää muistaa lisätä silmukka ja neuloa nurjaa silloin tällöin tapahtuvan palmikon pyöräyttämisen lisäksi, ei voi neuloessa vaipua koomaan.
 

Lanka on taas ihanaa, Zeldan dippaamaa sukkalankaa. Vyyhti on tunnelmaan sopivasti vielä Autiotalo.
 
Haluat, ohjeen saa täältä ilmaiseksi.
 
 
 
 
Vaikka olinkin kesäkuun koko lailla kesannolla, teholaihdutin lankavarastoani oikein rankalla kädellä. Kovetin sydämeni, köytin vyöni ja kävin työhön. Kuvasin kaikki lankani, jotka ovat marinoituneet varaston uumenissa vuoden taikka useammankin. Perustin Naamakirjan kaupunginosan kierrätyspastalle Lankakaupan. Ja kappas, johan alkoi kilkuttaa. Eipä aikaakaan kun olin myynyt näiden nurkkien neuleharrastajille muutaman KYMMENTÄ kiloa lankoja. Ja ihme kyllä, en ole jäänyt yhtään vyyhtiä kaipaamaan! Ihan järjetöntä, suorastaan aivotonta, on tuo lankashoppailu ollut.
 
Lankavaraston laihduttaminen sai minut voimaantumaan. Kirjastoreissulta löytyi hyvä kirja, jonka luin kannesta kanteen välillä suurensuurta syyllisyyttä tuntien. Mutta taas päässäni liikahti jotain.
 
 
 
 Tein teholaihiksen myös vaatekaapilleni. Tarkkailin kirpputoreilta raijaamiani vaatteita oikein objektiivisin silmin ja ajattelin, että en jaksa ryhtyä niitä kuvaamaan ja myymään muutamilla kymmenillä senteillä, joka on mielestäni ihan realistinen jälleenmyyntiarvo kirpparilta raahatulle ja muutaman kerran käytetylle massatuotantotopille. En tiedä, teinkö oikein vai laitoinko vaan vahingon kiertämään mutta roudasin muutaman jätesäkillisen kaikenlaisia vaatteita hyväntekeväisyysjärjestön kierrätyskonttiin.
 
 Huspois silmistä sekalainen rättikokoelma. Tervetuloa uudet, sopivankokoiset vaatteet. Ja Project 333, jonka opin myös.
 
Voimallista tiistaita.
 

Ei kommentteja: