torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesäsukat

 
Minä taidan olla nyt sukkaputkessa. Nyt valmistui KIN sukat. Lanka on seiskaveikkaa, vajaa kerä riitti oikein hyvin.
 
 
Ohje löytyy ainakin täältä:
 
 
Ja näistä lähti idea sukkiin :)
 
 
 
 
Lankavarastoni laihdutuskuuri alkaa olla jo siinä onnellisessa pisteessä, että kohta voi tehdä ison kasan raitasukkia ja lapasia. Olen niin sairaan ylpeä ja tyytyväinen itseeni, etten ole vieläkään repsahtanut lankaostoksille. Ja millainen hamsteri sitä minäkin olin!
 
Ehkä tästä menestyksekkäästä lankalaihiksesta on hyötyä myös Projekti 333 hommissa? Ainakin tahtotila sen suhteen on hyvä. Pahimpia repsahduspaikkoja on olleet kirppikset. Kävimme perheen kanssa sunnuntaina yhdessä lempikirpparillani. Siellä oli taas myynnissä yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista ja kaikkea muutakin kivaa, mutta minä tyttö sitä vaan en ostanut yhtään mitään. Siis yhtä ainoaa vaatetta ei tullut mukaan. Mieli olisi tehnyt hypistellä vaikka mitä. Mutta jos olisin antanut pikkusormen, niin taatusti olisin ostanut jotain. Muistan taannoin kuulleeni, että ekat kolme kuukautta olisi tässäkin hommassa hankalinta, kun opetellaan entisestä pahasta tavasta pois. Ne räpistelen läpi vaikka miten. Varmaan kiusauksia ja repsahduksiakin tulee varsinkin kun koittaa se päivä, jolloin kakarat on tapelleet koko päivän ja muutenkin harmittaa. Minä kun olen ollut sellainen tunneshoppailija, ostellut vähän kaikkea pikkukivaa itsensä piristämiseksi, tyyliin oonhan mä nyt sen-ja-sen ansainnut kun nyt olen tehnyt taas sitä-ja-tätä.
 
 
Aurinkoista torstaita!
 
ps. onko nämä projekti333 jutut ihan tylsiä? Vai haluaisitteko kuulla siitä lisää?


2 kommenttia:

Sari K / Kapteenilla kirjoitti...

Ihanat sukat! Minulla onkin tämä malli tulostettuna, pitäisiköhän tästä inspiroitua ja ruveta mallailemaan mikä väri näihin sopisi :)

Estetiina kirjoitti...

Hei, sullahan on pohjatyö jo tehtynä :) Nyt vaan puikot suihkimaan.