keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Isoraita- pikkuraita


 
Vanhemmat kävi Tyllerön synttärikylässä ja toivat kukkia. Varmaankin osa niistä on mulle kun olen saanut pidettyä tylleröisen hengissä pikkukeskosesta kuusivuotiaaksi. Kai äiti saa tästä itseään onnitella, vaikka kuiskaten?
 
Auringonkukat on lemppareita ja siitä lähti idea värien yhdistämiseen. Langat löytyivät K A U P A S T A eli lankesin houkutukseen lankapaastolla. Ja ostin useamman kerän. Nämä ovat isoveikkaa. Syksyn mallistosta. tarjouksesta :)
 
Sukkien idea on periaatteessa Kerällä- kirjasta, mutta vähän vähentelin raitoja koska sääreni eivät ole gasellimallia. Siis pituudeltaan. Muuten kyllä.

 
 Miten ihmeessä voisin oppia neulomaan raitasukkia niin, ettei värien vaihtumiskohtaan tule tuollaista porrasta? Eihän se tietenkään periaatteessa haittaa, mutta mukava olisi oppia neulomaan suoria raitoja.
 
Huomasin iso- pieni teeman toistuvan myös muurahaisilla, joita kohtasin kuvausreissulla. Aika isoja, kippuraisia kavereitaan ne saavat kannettua. Taitavat olla ensihoitajia.

             Tuu elokuussa mukaan haasteeseen !

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihanat sukat :) Muistaakseni dropsilta löytyy ohjevideo jossa neulotaan niin ettei tuota porrasta jää. Itse en ole vielä kokeillut mutta olen kuullut positiivisia viestejä asiasta. Hyvää kesän jatkoa toivottelee Hannele

Unknown kirjoitti...

Kivat värit ja jotenkin tosi pirteät raidat! Voisin tehdä samanlaiset kahdesta eri pinkistä :D

Estetiina kirjoitti...

Hannele Virtanen: Kiitos :) Käyn katsomassa dropsin sivuilla ja varmaan googlestakin löytyy vinkkejä. Mun piti katsoa mutta eka sukka valmistui pikapikaa ja olishan se ollu tyhmän näköistä jos toinen olis ollu oikein ja toinen sinnepäin ;)

Vilma L: Kiitos :)Kaksi eri pinkkiä on ihan kuningataridea. Tee! Mä sitte matkin. Taas.

Sahraminna kirjoitti...

Ihanat raidat! Tulee ihan Pirkan murkku- mehujää mieleen :D Hellesäällä ei muuta ole mielessä kuin mehujää...

Silmukan saalistaja kirjoitti...

Hauskat sukat :)

Estetiina kirjoitti...

Sahraminna: Kiitos :) Ei hellesäällä voi oikein muuta syödäkään kun mehujäätä ja jätskiä.. Tai yrittää juoda hikipäässä kahvia. Yritetty on. Kauheaa oli.

Silmukan saalistaja: Kiitos :) Mä kanssa tykkään.