keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet ketut
                                                                 Heippa!

Pidin tuossa pienen blogitauon kun tuntui siltä, että kaikki laulut on jo tehty ja määränpäät on nähty. Neulominen ei vähempää ja silleen. Kuitenkin löysin taas tieni puikkoihin ja täältä näitä juttuja alkaa taas putoilla. Blogien lisäksi olen alkanut seurata naamakirjan neulonta- aiheisia ryhmiä, joista saa sitten lisää ideoita ja pääsee vähän "tutustumaan" muihin neulojattariin.

Minä olen tehnyt uuudenvuoden lupauksen. Tänä vuonna pidän lankapaastoa pääsiäiseen asti ja yritän saada lankavarastoni laihtumaan rajusti. Ja haluaisin oppia virkkaamaan näppärästi.

Ensimmäiset täällä esiteltävät jutut on tyttösten kettusukat. Pitkin syksyä näitä vilisteli melkein jokaisessa blogissa, enkä yhtään ihmettele. Paksusta langasta neuloessa kettuja putkahtelee sukkelasti. Värit on iloiset ja varmaankin jokaisella on jonkunlainen muisto kettukarkeista. Yleensä positiivinen!  

 


Käytin isompiin sukkiin seiskaveikkaa ja pienempiin nallea. Molemmissa on 44 silmukkaa. Mitään kummia kikkoja en näissä sukissa käyttänyt, ne on vaan sukkaset ketuilla. Ja tyttösille mieluisat.
 
Kettusukkien ohjeita on liikkeellä tosi paljon. Mä otin omiini vinkkit täältä:
 

 
Rusetiina oppi tekemään voltin ja seisomaan päällään. Tarpeellisia taitoja.
 
Onko mun perheessä jotain poikkeuksellista aktiivisuutta vai alkaako muillakin pullistua seinät? Jaksatteko laulaa tiptappia ja tonttu- ukkojen hypintää viikosta toiseen kynttilänvalossa? Mä alan olla jo niin kyllästynyt tähän jouluilemiseen. Harrastukset on tauolla, tyyppejä lomalla eikä oikein tohdi ottaa yhteyttä kehenkään, kun ne nyt varmaan kuitenki on sukulaistensa kera tai haluaa olla perheen kesken...
 
 

 
RIEMUKASTA KESKIVIIKKOA!
 
 

6 kommenttia:

Pihla kirjoitti...

Lankalaihdutusta täälläkin. :) Ota vastaan haaste blogistani: http://puikotkoukussa.blogspot.fi/2013/12/haaste-vuodelle-2014.html.

Ja siis niin ihanat nuo kettusukat! On kyl pakko jossain välissä tehdä itelle ja pojillekin tollaset, sit kun voi taas ostaa lankaa, ku nyt ei oo oikeita värejä jemmassa.

Estetiina kirjoitti...

Tottakai olen mukana haasteessa! Kettuja on kiva neuloskella. Hyvin saa uppoamaan nöttösiä...

Krisse kirjoitti...

Lankalaihdutus on epäonnistunut täällä osoitteessa yhtä monta kertaa kuin on alkanutkin... Olen siis jojoilija! :-)
Ihania kettuja!

Estetiina kirjoitti...Blogger Estetiina sanoi...
Oioi! Mä jouduin kanssa viimevuonna vaikeaan jojoilukierteeseen. Nyt yritän pysyvää painonpudotusta. Himoneulontaa Jutta ja superdietit- tyylillä ;)

Sini kirjoitti...

Eikä! Miulla on ihan samanlaiset sukat mummolassa oottamassa kutomista, kun jätin ne sinne semmoseks "mummola-projektiksi" :D Vähänkö nuo on söpöt :) Nyt tekee kyllä mieli saada ne omatkin valmiiksi :D

Estetiina kirjoitti...

Nyt vaan usein mummolaan kylään niin saat joutuin ketut jalkaan :) Mä olen ihan ihastunut kanssa näihin ja lisää on tulossa... Pysytellään kettukanavalla!