keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kun pakkastaa, sydämet lämmittää.


                                                    Hopsistarallaa tein taas sukat!

Sukkia on mukava neuloa koska ne valmistuvat nopsaan ja niihin saa hyvin uppoamaan yksittäisiä lankakeriä, joita on vielä mulla jemmassa melkoinen joukko. Mutta kyllä ne on vähenemään päin.

Lankalakkoni on pitänyt jo kunnioitettavat kaksi viikkoa. Vielä ei ole juolahtanutkaan mieleen ostaa yhtään kerää tai vyyhitiä lisää, mutta eiköhän mieliteot ala nostaa päätään kun kevätaurinko alkaa paistaa...

Nämä sydämelliset sukat on Maariat. Muokkasin ohjetta vain tuossa kärjen kavennuksien kohdalla, muuten tein justiinsa niinku on käsketty. Lanka on seiskaveikkaa, jotain marttapunaista jota oli myynnissä muutama syksy sitten.

Sukkien ohje löytyy täältä: http://www.ravelry.com/patterns/library/maariat


Pakko hehkuttaa. Mulla on täällä kotosalla tällähetkellä ihan hiljaista. Tyttöset ovat yhteiskunnan huomassa, poikanen nukkuu. Bradd Pitt on töissä filmaamassa uutta sankarirooliaan. Gosh, kohta mun pitää taas kävellä kauniiina punaisella matolla ja ottaa vastaan ihailevia katseita... Minä istahdan hyvällä omalla tunnolla sohvalle, neulon vähän, kiehautan kahvit ja syön suklaata.


Ainiin- mä pääsin töistä aamulla.
 
Ihanaa keskiviikkoa Sinulle !

4 kommenttia:

Tuleva hoikkis kirjoitti...

Onpa herkullisen näköiset sukat!

Estetiina kirjoitti...

Kiitos :) Myös suklaa oli herkullista.

berenike kirjoitti...

Ihanat sydänsukat! Mikäs sulonen neule siellä on syntymässä?

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Berenike :) Ans kattoo ny, mitä möykystä tulee...