perjantai 10. tammikuuta 2014

Lohtuhali loves perhosmekko

 
Irrottelin pingotuksesta Lohtuhalin. Sen on hyvä valmistua juuri nyt. Tällähetkellä sitä tarvitaan. Kakarat on tapellut ja tehnyt kaiken mahdollisen älyttömän mitä kuvitella saattaa ja vähän vielä enemmänkin. Palkka oli laskettu väärin. Laskuja putoilee postiluukusta tammikuisen kiivaasti. Ulkona sataa räntää. Huomenna on hautajaiset. Mutku valitettavasti nämä jutut kuuluu ihan vaan tavalliseen elämänmenoon. Ja aina tulee parempia päiviä Ilman räntää ei voi olla auringonpaistetta.
 
 


Lanka on ihanaa, Zeldan dippaamaa huivilankaa. Vyyhdin nimi on Lohtuhali. Huivin malli on Eliina Shawl. Ohjeen saa ilmaiseksi täältä: http://www.ravelry.com/patterns/library/eliina-shawl


Lohtuhali sopii ihanasti lempparimekkoni kanssa. Se on Ivana Helsingin perhosmekko. Löytö läheiseltä kirpputorilta pikkurahalla!

 
Näkisin itseni käyskentelemässä tässä mekossa huivi kaulassani kauniin kesäpäivän viilenevässä illassa. Olis ehkä elokuu. Olisin ruskettunut, tukka nätisti ja jalassa uudet balleriinat. Ei olisi huolen häivää ja fiilis olis tosi onnellinen. Tätä kohti... :)
 
 

10 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihana huivi! :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos, Lotta :)

Jaana kirjoitti...

Voi miten upea huivi ja niin kaunis väri!

Krisse kirjoitti...

Onpa kaunis huivi! Ja mekko. :-)

Estetiina kirjoitti...

Jaana: Kiitos! Mä kanssa tykkään tuosta tosi paljon! Livenä väri on vieläkin herkumpi.

Krisse: Kiitos! Vakka on nyt kantensa löytänyt...

Anonyymi kirjoitti...

todella kaunis ja kesä iltaan nyt iski huivi innostus olen paljon pitsi neuleita neulonut mutta kun tytär on neule suunnittelija saan neuleita tosi paljon .,mutta kylläitse tehdessä siinä on hohtoa katri

enkulin käsityöt kirjoitti...

U P E A
Mukavaa viikonloppua sinulle

Estetiina kirjoitti...

Anonyymi:Kiitti :) Huiveja ei ole koskaan liikaa !

Enkulin käsityöt: Kiitos :) Hyvää viikonloppua!

Pihla kirjoitti...

Ihana huivi! Väri ei ehkä ihan mulle kolahda, mutta tuohon mekkoon se sopii täydellisesti. Ja ihana nimi <3 Haleja myös sulle! Joskus vaan on just niiiiin sellasta. Etenki noiden muksujen kanssa.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Pihla !