sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Lumpeenkukka, raitasukka.

Kannattihan avautua kun lumpeenkukka neulojien naamakirjasivuilla ja täällä blogistaniassa keskeneräisistä neuleista ja muutamasta virkkauksesta. Sain naamiksessa tosi paljon vertaistukea ja kas- innolla aloin näpertää juttuja valmiiksi.

Ekana valmiiksi tuli raitasukat. Nämä aloitin muistaakseni syksyllä, mutta jostain syystä ne alkoi ällöttää. Ja sinne jäi. Eilen ne viimein valmistuivat. Laitoin ne yöksi jalkaani ja nukkua tuhistelin 13 tunnin yöunet. Ihanaa! Josko nämä on taikasukat, jotka jalassa tapahtuu kaikkee kivaa? Tai ainakin varpaat pysyy lämpimässä.

 
 
Malli on napattu novitan sukkalehdestä ja neuloin ne magicloopilla. Tämän mallin juttu on jälkikäteen neulottu kantapää sädekavennuksilla, jota en ollut ennen tätä kuunaan kokeillut. Mutta hyvähän siitä tuli. Oikein istuva. Saatanpa tehdä toisetkin polvarit samalla mallilla.
 

 
 
Lanka on novitan muutaman vuotta sitten myynnissä ollutta itsestäänraidottuvaa seiskaveikkaa. Sitä oli jäljellä vähän korkattu kerä ja pikkuinen nöttönen, eli sanoisin että näihin sukkiin upposi 120 grammaa.


 
Muikeaa sunnuntaita.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva toi kantapää! onkohan siihen ohjetta jossain?

Estetiina kirjoitti...

Kiitos :-) Kantapää on tehty sädekavennus- tekniikalla. Ohjeen siihen otin novitan sukkalehdestä joka ilmestyi muutama vuosi sitten. Ohje löytyy myös varmasti googlettamalla.

eye kirjoitti...

Kiva on kantapää! Pitääkin googlettaa tuo ohje. Sopii erityisen hauskasti juuri raitakuosiin.

Estetiina kirjoitti...

..ja nopsa tehdä :-) En olis eka edes uskonu et siitä tulee noin kiva.