sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Raitoja! 
Mulla on kirjastosta lainassa Veera Välimäen Lankaleikki. Sain siitä valmiiksi ensimmäiset neuleet. Muutama on tarkoitus vielä tehdä ja laina- aika on se normaali kuukausi eli iltaisin saa puikkoja heilutella!
 
Tyttösen pipon ja kaulurin malli on Rappuset. Tein nämä pienimmässä koossa ja 50 grammaa molempia värejä riitti vallan mainiosti. Telkkarineuletta, sanoisin. Ainaoikeeta, vähän lyhennettyjä kerroksia. Pipo istuu päähän hyvin ja kauluri on melko lailla mukavan kokoinen. Ei liian iso eikä liian pieni. Tykkään. Pipon raidotus on mukavan epäsymmetristä. Tykkään.
 
 
Mutta voih. Ohjeessa oli virhe. Siihen oli unohdettu kirjata viimeinen eli tuo ylimmäinen tehosteraitarivi. Kuvaa katsomalla ongelma kyllä selviää. Silti. En tykkää. Maksullisten ohjeiden pitää olla oikein.
 

 
Eiks pisamat olekin söpöjä?
 
Ihanaa sunnuntai- iltaa!
 
ps. Kirjoittaessani tätä blogitekstiä tyrehdytin kaksi nenäverenvuotoa, moppasin veret lattialta, tein jauhelihakastiketta, latasin tiskikoneen ja selvittelin yhden riidan.

6 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Värit ovat ihan hyviä sellaisinaan! Tykkään!

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Kaisa! Tykkään! Vastavärit pomppas jo puikoille ja mallityttönen teki tilauksen omistaan...

Emma kirjoitti...

Kaunis setti, harmi että ohjeeseen oli livahtanut virhe... mitä lankaa käytit?

Estetiina kirjoitti...

Kiitos, Emma! Lanka on Cascade Yarnsin Cascade 220 Heathersia. Mulla on molempia 100 gramman vyyhdit(vyötteen mukaan 200m) ja puolikkaat molempia meni pipoon ja kauluriin. Teen toisesta puolikkaasta vastaväriset :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Löysin blogisi facebookin kautta, olit johonkin käsityöryhmään linkittänyt sen. Olipa ihana ylläri! Olet kiinnostunut käsitöistä ja liikunnasta, niin minäkin! Minulla on kaksi lasta (2 v ja 11 kk) ja minultakin udellaan paljon miten ehdin ja jaksan kaiken, hoidan vielä kaverin lastakin viikottain, mutta väitän, että kun liikkuu, niin virtaa on paljon enemmän kuin kukaan uskoisi! Tutustun innolla vielä blogiisi enemmänkin ja toivottavasti jaksat taas päivittää lisää!
-Anu-

Estetiina kirjoitti...

Moikka, Anu! Mukavaa kun löysit tänne. Vaikutat olevan kovin samanhenkinen ihminen kun minäkin.

Mulle kanssa urheilu antaa tosi paljon energiaa päiviin ja olen paremmalla tuulellakin kun pääsen urheilemaan- koko perhe hyötyy!

Tavataan taas täällä :)