sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Raitalapaset

 
Niin siitä Lankaleikistähän nämä taas. Noin niinku periaatteessa. Muokkasin ohjetta oman mieleni mukaan niin, että raidotin koko lapaset ja tein peukalotkin kerros oikein- kerros nurin- neuleella.
 
Lapasten päissä palmikko meni vähän hassusti kun halusin jatkaa sitä mahdollisimman pitkälle. Mutta eipä tuo oikestaan haittaa. Tuo vähän vinkura muoto tuossa lopussa on oikeestaan ihan hauska.
 
Lanka on seiskaveikkaa ja näppituntumalla molempia värejä meni 50 grammaa. Käytin 3,5 mm puikkoja.

 


Mä jotenkin tykästyin ruskean ja turkoosin yhdistelmään. Koska olen näitä(kin) lankakeriä jossain elämäni vaiheessa hamstrannut (ilmeisesti maailmanloppua odotellessa) niin langoista riittää vielä ainakin pipoon ja toivottavasti myös huiviin. Mallitkin on jo mielessä!


 
Mun isopieni 8 vuotias on innostunut leipomisesta ja ruuanlaitosta erään telkkariohjelman myöstä (ja mä tykkään siitä miesjuontajasta). Tänään hän teki ihan itse pannukakkua elämänsä ekaa kertaa. Siitä se lähtee.
 
Ihanaa alkavaa viikkoa !


6 kommenttia:

-M kirjoitti...

Onpas kivat lapaset! Väriyhdistelmä on herkku

Estetiina kirjoitti...

Kiitti :)

Inka kirjoitti...

Pitäisköhän munkin alkaa neulomaan. Näyttää niin houkuttelevalta. Ja käyttämättömiä lankoja on muutaman vuoden ostelujen takia kaapissa. :)

Estetiina kirjoitti...

Joo, Inka! Kaiva vaan puikot esiin. Se on tosi kivaa vastapainoa kuntoilulle :)

Laura kirjoitti...

Hei, hienot! Ja hyvän näköistä pannaria! :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitsa, Laura :)