maanantai 2. syyskuuta 2013

Palasin.

Moikka!

Long taim nou sii... Ei ollut mitään sanottavaa. Tai siis ei huvittanut sanoa mitään. Eikä myöskään neuloa. Joskus vaan käy niin. Ja sitten sanin ihan sairaat sormisäryt! Apua! Neulojien nettiyhteisöstä Naamakirjasta sain maailman parhaat jumppa- ja hierontaohjeet, joilla vaiva parani reilussa viikossa :) Jotta täällä ollaan taas!

Olen vähän neuloskellut. Sitä ja tätä. Omaan tavalliseen tyyliini. Nyt mulla on yksi neulontakirja kirjastosta lainassa ja koitan siitä saada muutaman jutun tehtyä ennenkun se pitää palauttaa.

                                                Esimerkiksi tällaisia on työn alla.Oikeesti- nämä on eri neuleet.
 
Ja nämä on päättelyvaiheessa :)
 
 
Leivoin yhdessä haittakapulan kanssa syksyn ensimmäiset muffinssit kun jääkaapista sattui löytymään just sopivasti vähä nuhjaantuneita banaaneja.
 


                                                  Ihanaa alkanutta syksyä ! Nähdään! Kuullaan!
 
 

5 kommenttia:

enna kirjoitti...

Haittakapula?? Millasia ohjeit sait, tääl ois kans kipeet sormet ja ranteet..

Estetiina kirjoitti...

Haittakapula on vuos ja risat ikäinen, iloinen pellavapäinen pikkupoika. Nopea purkamaan kaappeja, pyykinkuivaustelinettä ja ihan mitä vaan. Mutta silti maailman söpöin poika. Ainakin omasta mielestäni :)

Lilleri78 kirjoitti...

Hei miten tuon naamisneulontaryhmän voisi löytää? Ei olekaan tullut mieleen, että tietty sellaisiakin on!

Estetiina kirjoitti...

Moikka, Lilleri78! Laita siihen naamakirjan haku- kohtaan sanaksi vaikka Neulonta. Se on aika kiva ryhmä. Muita on esim. voihan villasukka, löyhäpipoiset neulojat, neuloosi ja varmaan se kone sitten ehdotteleekin lisää... Sitten vaan pyyntö liittyä ja klik*klik* Tule mukaan :)

Lilleri78 kirjoitti...

Kiitos, liityin mukaan! Ainakin johonkin ryhmään, olikohan sitten sama vai eri ;)