sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet sukat

Miten on vuosi lähtenyt käyntiin? Täällä päässä interneettiä on vuosi polkaistu käyntiin tartuntatautien merkeissä. Mikä tahansa tauti on liikkeellä, se on tullut meille. Ja ihanuus alkoi joukupäivänä. Tänään ei ole onneksi kipeenä kukaan muu kun pienimmäinen.

Neulonnan suhteen on ollut hiljaiseloa. Joululahjat sukulaisille tein iloissani, mutta kuvaaminen jäi tältä vuodelta tykkänään. Ja kas, kun paketit oli käritty, neulomisinto lopahti. Yritin kuitenkin sinnikkäästi tehdä vaikkamitä, mutta pieleen meni ja purkuun. Tän blogin nimeksi voisi vaihtaa melkeen TÄNÄÄN PURIN... Pahimmillaan en saanut edes lankaa vyyhdiltä kerälle. Onneksi neulojaäippä auttoi ja kauniinkeltainen kerä odottaa valmiina onnen kääntymistä!

Varmalla mallilla sitten onnistuin. Eilen valmistui vuoden ensimmäiset sukat!


 
Tein Skew- sukat Zeldan dippaamasta Ujo- langasta. Jos neuleinto tästä löytyy vielä, tulossa olis myös Lumikki ja Jörö :)
 
 

 
 
Oli aika takkuisten takana saada sukista edes kuvaa. Ehkä tämä tästä vielä paremmaksi muuttuu. Normitilanteessa keittäisin nyt kahvit. Mutta koska olen valvonut yli 30 tuntia, menen suihkuun ja pikkuisille kauneusunille. Silmäpussit tarvii pian rintsikat ja näytän Vesa Keskisen ja Tauski rakkauslapselta.
 
Hyvää yötä! Ehkä huomiseen... :)5 kommenttia:

Jessika kirjoitti...

kivat sukat, vuosi on aloitettu kipeänä täälläkin. Tervetuloa kyläilemään blogissani:)

Estetiina kirjoitti...

Voi ei, tauteja tosiaan tuntuu riittävän! Ehkä ne tästä alkaa hellittää...

Kävin ihastelemassa uutta ja vanhaa blogiasi. Vitsit, miten ihania! Ja liityin lukijaksi :)

-M kirjoitti...

Täällä taas joulu päättyi hyvin puhdistavalla kuurilla. oltiin oksutaudissa molemmat :D
Toi viimene kuva on kyllä paras

berenike kirjoitti...

Ihanat Skewit! Toi lanka toimii niin hyvin tossa ohjeessa! Koittakaa parannella siellä!

Estetiina kirjoitti...

-M: Voi kuinka mukavaa aikaa isellä teilläkin on vietetty :/ Tuota viimeisen kuvan asentoa tavoittelen, josko vaikka joksu tälläviikolla pääsis nukkumaan. Vaikka 3 tunniksi putkeen. Eiköhän tää tästä...

-Brenike: Kiitti! Mä kanssa niin tykkään noista sukista. naapuriin tuli ihana koiranpentu, jota mä pääsin sylittelemään. Se on ihan nnoiden toffeenväristen raitojen värinrn . Mä<3 Muru