perjantai 18. tammikuuta 2013

Samikset

 
Ihan hirveen monessa blogissa (ja toki joskus täälläkin!) esitellään että perheen äidillä ja tyttärillä on joko samanlaiset tai ainakin hyvin samantyyliset vaatteet. No, mulla ja tyttösillä ei hirveesti samanmoisia vaatteita ole. Meillä on ruvennu samistelemaan Isä ja Poika. Niiden symbioosista tulee mieleen joittain takavuosien Kummelin Faabio ja sen poika Erasmus. Toinen tekee ja toinen ihailee suuresti.

Rugbypaidat.
 

Äijaäpaitoja.

Rottahuppari- nyt pojallakin on sellainen! Oikeesti tuo on paksua collegeneulosta oleva huppari, jossa on teddyvuori hupussa. Isompi versio pitä hupparia pesin aktiivisesti, kunnes hupun pörrö alkoi muistuttaa jotain takkuista jyrsijää- siitä nimi.


Ja sporttivaatetta- tottakai. Toi  poikasen "reikäneulospaita" vai mitä materiaalia ne lätkäpaidat nyt on, saattaa olla ihan justiinsa tuikitarpeellinen ;)
 
Ja tottakai vaatekaapeita löytyy myös yhteisen lempijalkapallojoukkueen fanipaidat. On varmaan lystiä yhdessä sitten katsella matsia tai kesällä potkiskella palloa kun pelikavei saa jalat alleen.
 
Poikasen kaikki vaatteet on ostettu kirppikseltä. Samalla tulee tosiaan esiteltyä näitä löytöjä! Oon niin tyytyväinen :D Aina vaan se kierrätys on kivaa!
 
 
 
Poikasta kiinnostaa ihan kaikki. Tälläkertaa otettiin yhdessä valokuvia.


                            Hyväntuulista päivää kaikille!

4 kommenttia:

-M kirjoitti...

Toi viimenen kuva on vallan mainio! A sano että oli nähnyt teidät prismassa, ja juurikin tällä samaisella ilmeellä stuba oli tervehtinyt kärryistä :D
On kyllä ihan siskojensta näköinen veli.

Estetiina kirjoitti...

Juu, se tervehtii usein vastaantulijoita iloisesti. Pelottavan paljon niissä on samaa näköä...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat samisket silellä


Minäkin laitoin muuten haasteen blogiini. Osallisua voi millä tahansa työllä.

Estetiina kirjoitti...

Samikset kiittää :)

Mukava haaste sinulle! Täytyy ehdottomasti osallistua ja laittaa jakoon. Tuli heti muutama biisi mieleen...