keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Potkukelkka!

 
Kun olin lapsi, me liikuttiin kotikylällä potkukelkalla. Ei nyt kouluun tietenkään sillä menty, mutta kaverin luokse leikkimään, luistinradalle, lähikauppaan ja minne nyt milloinkin. Minusta potkuttelu oli ihan huippuhommaa!
 
Potkuttelu jäi moneksi vuodeksi. Sitten tuotamtoon tuli nuo siniset ja punkit potkukelkat ja ajatus alkoi herätä uudelleen. Mutku täällä hiekotetaan niin sikana. Emmä kehtaa. Minne mä sillä menisin?
 
Toissatalvena aloitin katselun sillä silmällä uudelleen, lähinnä kirppiksillä ja alennusmyynneissä. Palasin aina tyhjin käsin sillä joko kaikki oli myyty tai sitten muuten vaan piheys iski.
 
Tänään oli onnenpäivä!
Tapasin tutun äidin kirpparin edessä ja hän oli  viemässä tyrkylle pokukelkkaa! Ei tarvinnut viedä, sillä sain ostaa sen kaupan edessä pikkurahalla. Mahtavaa! Nyt on potkukelkka! Ja vieläpä lasten kokoa niin tyttöset (ja tietysti myöhemmin myös poikanen) pääsee kokeilemaan :)


 

 
Eikös olekin ihana! Poikasen köllöttelyviltti sai uuden käyttötarkoituksen potkukelkan istuimen peittona. Istuimessa kuuluu olla peitto. Joko pörröinen tai isoäidinneliöistä virkattu.


 
 
Rusetiina pääsi kokeilemaan potkukelkkaa heti kun kävin hänet päikkäristä hakemassa. Hän tajusi heti, miten homma toimii. Kivaa kuulemma on. Isompi neito on käynyt omalla potkuttelilenkillään tänään jo kaksi kertaa eli kerrassaan hyvä ostos.
 
Taas tuli iso ilo kierrätyksestä. Kiitos vielä kerran myyjättärelle tätäkin kautta!

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oi, potkurit <3 Mun punainen potkuri on vieläkin kotona varastossa. Sillä on kyllä potkuteltu, mentiin kouluunkin!

Estetiina kirjoitti...

Voih! Se on varmaan ihana <3 En väsy hehkuttamaan, miten ihanaa potkutteli on :)

-M kirjoitti...

EIKÄ! Ihana! Ja ihan mielettömän hyvä tuuri. Musta olis kivaa kans mennä potkukelkalla kauppaan, voisin noilla pikkuteillä painella vaa menemään ja huutaa "POOOIS ALTA". SIt voisin potkutella toho rantsuun ja istahtaa neulomaan. Mulla olis keltasessa "Sinä olet kakkapylly"-tekstillä varustetussa kassissa voileipiä ja termarikahvia. Oih, mummous.

-M kirjoitti...

Oi ja nyt vasta huomasin et tossa alimmassa kuvassa kyydissä on käsilaukku :DD ihana, toi kissanronttikin kattelee menoa :DD oivoi

Estetiina kirjoitti...

Ja sitten sä voisit istahtaa potkukelkan penkille kaffille ja voikkarille :)

Juu, käsilaukun se laittoi ekaksi penkille ja vielä niin, että kissakin näkee minne ollaan menossa. Kuulemma voisi siinä kyysätä myös pikkuveljeä, mutta ehkä muutaman vuoden päästä sitten!