torstai 4. maaliskuuta 2010

Hammas, neulomisen tuskaa ja huutonetti

Minun isommalta vauvaltani lähti eilen ensimmäinen hammas! Tuntuu, että vasta ihan hetki sitten hän nukkui tutti suussa vaunuissa. Nyt hän on jo iso tyttö, reipas ja etevä uimakoululainen, nauttii elokuvissa käymisestä ja miettii monenlaisia asioita maailmanmenosta.


Muutaman päivän saldo neulerintamalla: 5 uutta lankakerää ja tehty yksi pitsipipo.

Miten tästä hamstraamisesta pääsee oikein eroon? Aina tulee uusia ihania värejä ja materiaaleja, joita pitää päästä mielellään kokeilemaan mutta ainakin hiplaamaan. Sitten on vielä ne ohjeet. Toinen toistaan ihkumpia juttuja, joita voisi koittaa joko tyttärille, siskolle, ystäville, kylänmiehille taikka vaikka itselleen! sitte Aloittelijan asemassa on se ihana puoli, että oppii uutta koko ajan ja se jos mikä kuulkaapas koukuttaa taikka puikottaa.

Aikuisten oikeasti seuraavaksi ajattelin tehdä kaikenlaisia pitsejä (tai siis ainakin YRITTÄÄ tehdä) ja sitten "pakollista" neuletakkia, pipoa ja villasukkaa nuorisojaostolle. Huonolta näyttää tuo pitsi ainakin tässä vaiheessa. Kokeilin äsken erästä mallia, mutta kolme kertaa purettuani ajattelin, että kokeilen ekana jotain vähemmän kunnianhimoista juttua! Kirjastosta lainaamassani kässäkerhon lehdessä oli eräs selkeä ihan suorakaiteen muotoinen pitsihuivi, jonka voisi laittaa puikoille...
En ole käynyt livekirpputorilla huisin pitkään aikaan, mutta onneksi on olemassa huutonetti! Mulla kävi tosi hyvä tuuri, kun sain pikkuipanalle sieltä ison kasan välikausivaatteita ulkokäyttöön edullisin hinnoin! Tietystikin karkkiväreissä, kukkakuoseissa jne! Muutaman asusuteen kun vielä tekee niin kyllä kelpaa rattaissa töröttää ja puistossa puuhailla :) Laittelen tänne sitten kuvia kun olen saanut asusteetkin valmiiksi... Isommalle täytyy varmaankin käydä kaupasta hakemassa kun hänen kokonsa loistaa poissaolollaan.

Olin tälläkertaa huutonetissa myös myyjänä ja vieläkin on kaapit täynnä vaikkamitä jota voisi yrittää myydä, jos vaikka joku tarttis. Kaikki sain myytyä! Ja olipas vielä ihanat ostajatkin. Ei voi kun kiitellä tässäkin :)

Ei kommentteja: