tiistai 17. marraskuuta 2015

Harmautta. Eli parhautta.

Nuorena olin nätti ja tykkäsin yllätyksistä. Oli kuvaa kun elämässä oli kaarteita ja kurveja. Hitautta ja kiihdytystä. Näin vanhemmiten kaarteet saavat olla loivia ja tahdin on hyvä olla tasainen. Ääripäitä vältellen. Harmaa on hyvä. Turvallinen. Tasainen. Arvattava. Varma.

Rahtusen ristiriitaista tämä on, sillä toinen ammattini on sellainen, että vastaan voi tulla ihan mitä tahansa. Mutta firman vaatteissa se on ihan eri asia. Nyt olen yksityishenkilö. Tavallinen tytär. Äiti. Takarivin iloinen jumppaaja. Kahvittelija. Korvapuustien kaveri.

Harmaa on hyvä. Kuvio on kaunis mutta helppo. Ei yllätyksiä eikä äkkikäänteitä.  Tykkään!Sukkien malli on December socks ja sen on suunnitellut ihana Niina Laitinen.


                Ohjeen saa ravelrystä:
http://www.ravelry.com/patterns/library/sukkakalenteri-2015

Lanka on Novitan nallea. Vähän vajaa kerä riitti vallan mainiosti.

Tasaista ja turvallista tiistaita.

2 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Kauniit.
Harmaat sukat, tasaisen harmaa arki, ne ovat ihan parasta. Monen mielestä ne ovat tylsiä, aikuisia asioita, mutta mulle passaa paremmin kuin hyvin.

Estetiina kirjoitti...

MiunMaun, Kiitos ! Harmaus on parhautta. Mulla on ainakin interneetin ulkopuolisessa elämässä ollut tänä vuonna niin paljon vääntöä, että nyt vaan haluaisin upota tähän harmaaseen. Ja syvälle. Tätä se aikuisuus sitten onkin; eikä sitä jännää sähinää, mitä teinarina niin kovasti odottelin.