lauantai 1. marraskuuta 2014

Akilleen kantapäästä löysin akilleen kantapääni.

Sain kivan sukkamallin. Koska itsestään raidoittuvia lankoja löytyy vielä kerä ja sen kaverit ajattelin neuloa sukat. Kävin hommaan reippaasti ja itsevarmasti- onhan sitä nyt tullut eräskin sukkapari neulottua. Alku meni ihan hyvin, samoin keskikohta kärkeen asti. Kunnes tuli aika tehdä sukan pohja ja kantapää.

Kerran jos purkaa niin se on ihan ookoo. Kaksikin kertaa nyt menee, mutta kolmas ottaa itsetunnolle. Ja vieläkin sukan pohja törskötti yhtäältä ja lökötti toisaalta. Tuli kerrassaan tuluskukkarot.

Kokosin neulojan itsetuntoni rippeitä ja hautasin sukat lankalaatikon pohjalle. On kuitenkin synti ja häpeä jättää käyttämättä ihana sukkalanka. Köytin vyöni ja jatkoin matkaani. Purin epäonniset Akilleen kantapäät ja muokkasin mallista kovasti alkuperäistä muistuttavat, mutta perinteisesti varresta varpaisiin tehtävät. Ja voi, ihana Zeldan dippaama Räpsyripsi- sukkalanka pääsi siihen tarkoitukseen, mihin se on tehty!


Alkuperäisen Achilles Heal- ohjeen saa täältä!

http://www.ravelry.com/patterns/library/achilles-heal

Nämä sukat ovat onnistuneet monelta neulojalta ennen minua ja ravelryssä on niistä ihania kuvia. Kokeile :)Leppisaa pyhäinpäivän iltaa Sinulle!4 kommenttia:

Hellevi Pöyhönen kirjoitti...

Nätit sukat kuitenkin sait aikaan vaikka aluksi olikin hankalaa :) ps. Tosta linkistä ei ainakaa mun puhelimel päässy eteenpäi, tuli vaa eläinten kuvia ja tekstiä et ootko eksyksissä? O.o

Estetiina kirjoitti...

Hei Hellelvi ja kiitokset kommentistasi! Muokkasin linkkiä, laitoin ravalryn kautta ja nyt pitäisi toimia :)

Olen kanssa tyytyväinen sukkiin, jotka on siis tehty helpomman kautta

Hellevi Pöyhönen kirjoitti...

Kiitos vinkistä, käynpä katsomassa uudestaan jospa itsekkin voisi yrittää, ainakin sen helpomman kautta :'D

Mukavaa sunnuntaita! :)

Estetiina kirjoitti...

Tänään on oikein hyvä neulontasää, ainakin täällä meilläpäin. Kokeile sitä oikeaa ohjetta- onnistut varmasti :)