tiistai 12. elokuuta 2014

Meillä on bileet- kaikki sileeks!

Lapsiperheessä on juhlahetki kun arki palaa. Loma on lomittu ja kesästä on vielä rippeet jäljellä. Toinen lähti kouluun ja toinen eskariin. Kolmas on kotosalla, mutta eiköhän tuokin kolmevuotissynttäreiden jälkeen mene päikkäriin. Sori universumi. Mä en valitettavasti ole sitä naistyyppiä, joka viihtyy kotiäitinä ikuisuuden. Olen ollut nyt lasten kanssa kaksi kuukautta vain kotona ja olen kovin onnellinen siitä, että työt jatkuvat syyskuun alussa.

Arjen paluun kunniaksi viimeistelin bilesukat. Partying it up and getting it down. Sama ilmiö käy varmaan myös mun mielessä. Ei se osa- aikaduunissa käynti aina suju kuin tanssi mutta nyt odottelen into piukalla. Enkä suostu tuntemaan huonoa omaa tuntoa. 
Bilesukkien juttu on tuo kiila- toisessa jalassa jalkaterän päällä ja toisessa sukan yläosassa. Ja toinen sukka neulotaan varpaista varteen ja toinen varresta varpaisiin. Hulvatonta ;) Nämä sukat on koossa 42 ja ajattelin tehdä itsellenikin omat bilevillikset. Kun tuota itsestäänraidottuvaa on vielä muutama kerä jäljellä. Ja malleja taas tullut niin monta...
 
Ohjeen sukkiin löydät täältä:
 
Valitettavasti ohje on maksullinen ja englanniksi, mutta mielestäni enkunkielisiä ohjeita ei kannata yhtään jännätä. Ihminen on oppivainen otus ja hyviä suomi- englanti- neulesanastoja on monia.
 
Lanka on Opalin itsestäänraidottuvaa, nimeltään Muurari.

 
Oiken hyvää, arkista tiistaita kaikille !

6 kommenttia:

Uraäiti kotona / Mirva kirjoitti...

Täällä erään 5kk kotonaolo vaihtuikin lähes 2,5 VUOTEEN. Jotain kummaa tapahtui uraäidille ja halusin olla kotona. Kahden ekan kanssa en voinut kuvitellakaan olla. Nyt syyskuussa töihin tauon jälkeen - kevyesti. Eka vuosi neljä päivää viikossa.

tK kirjoitti...

Mulle tulee näistä sukista ihan mieleen Nemoa etsimässä :)

http://aimg.disneystore.com/content/ds/skyway/2012/category/full/cp_FWB_FindingNemo_20120926.jpg

Estetiina kirjoitti...

Mirva: Mä olen aloittanut osa- aikahommat kaikkien kolmen jälkeen aika pian äitiysloman päättymisen jälkeen, mutta tyyliin muutama tunti/ viikko. Kun olen nyt ollut kesäloman melkeinpä 24/7 lasten kanssa voi todeta, ettei pidemmän päälle tätä jaksaisi... Mutta hatunnosto (iso sellainen) heille jotka jaksavat ja pystyvät :)

tK: No jopas :D Ihan Nemot! Sukankuluttaja muistuttaa kyllä toiminnaltaan Nemon faijaa.

Minna M kirjoitti...

Mä näin nämä sukkasi pikkukuvasta facebookissa. Luulin ensin, että olet tehnyt Nemo-sukat. :) Tykkäsin myös noista tekemistäsi raitasukista piparireunalla. Minä opettelen tykkäämään taas arjesta lomien jälkeen. Rankkaa välillä. Meillä lapset ekalla, tokalla, kerhossa ja kotona.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kommentista, Minna M :) Mulle oli ylläri, että sukista tulee noin nemomaiset! Katsoin vaan kerää, että onpas kivat värit ja nakkasin koriin. Piparireunasukat on mun ihan eka oma suunnittelema malli ja olen vähän jo jatkokehitellyt idea... Kunhan saisi vaan ikaa jostain toteuttaa ne.

Olen alkanut nauttia iha oikesti tästä arjesta lomien jälkeen. Ensiviikon jälkeen alkaa lasten harrastuksetkin, eli sitten arki on ihan kokonaan uomissaan. Hävettää, että silloin joskus teini- iän suuressa viisaudessa tuli pauhattua, että rutiinit ja urautuminen on pahinta, mitä ihmiselle voi tapahtua. Kuinka väärässä olinkaan. Se on just sitä parhautta. Ja saa arjen pyörimään, varsinkin kun lapsia on monta.

Minna M kirjoitti...

Rutiinithan on ihan parasta lasten kanssa! Siksi kai tämä alku onkin hankalaa näin syksyllä, kun uusiin rutiineihin totutellaan. Juu ja minä olen kanssa vastustanut urautumista ja rutiineja! Mutta tähän on tultu. :)