lauantai 3. toukokuuta 2014

Prinsessavaiheen loppu

      Löysin ihanat sukat täältä:

http://lankalabyrintti.blogspot.fi/2014/04/merirosvosukkaa-ja-leskenlehtia.html

Koska maailman ehkä jännittävin juttu on keikkua selkäni takana kun surffailen netissä,  isoin tyttönen iski myöskin silmänsä näihin ja pyysi tekemään itselleen samanlaiset. Langatkin olisi valmiina, mutta osaatsä virkata...? Kas kun kallo pitäisi vissiin virkata.

Neitosella on ollut oikeastaan koko elämänsä melkoinen prinsessavaihe ja on vieläkin tyylistään kovin tarkka. "Klassinen kauneus" on hänen  juttunsa, retro on siis niin out. Ikuisesti. Ei kuulemma korosta hänen parhaita piirteitään ja urheilullisuutta. Siksi pääkallotoiveet aina vähän hämmästyttääkummastuttaa, mutta onhan nuo kivat!

Ja näistäkin olisi jo toiveissa toisintoja. Alkaa tämä neulominen muistuttaa pian telkkarin ohjelmia. Uusintoja uusintojen perään.

 
Yhden illan aikana neuloin seiskaveikasta 44 silmukalla sukat ja virkkasin kallot. Ihan perussukat nuo ovat ja kalloon löytyy myös tosi selkeä ja hyvä ohje lankakabyrintti- blogista, jonne on linkki tuolla ylhäällä :)


 
Leppoisaa lauantaita!
 
ps. Minä olin se hullu, joka työnteli onnellisena rattaista raesateessa. Odotin niin kovasti sadetta, missä tahansa muodossa, että mokoma siitepöly saisi edes vähän nokkiinsa.


5 kommenttia:

Tiia N kirjoitti...

Onpas älyttömän kivat sukat!

enkulin käsityöt kirjoitti...

WAU miten tyylikkäät.
Ihanaa viikonloppua.

Estetiina kirjoitti...

Tiia N: Kiitos :) Näitä(kin) on tulossa lisää...

Enkulin käsityöt: Kiitos :) Ihanaa viikonloppua ps. Nyt täällä sataa. jee!

Khadin Lankalabyrintti kirjoitti...

Vau, onpas ihan mahtavaa nähdä että joku muukin on innoittunut näistä merirosvosukista! :) Kivat värivalinnat myös langoissa, sujauttaisin kyllä omiinkin jalkoihini ^_^

Estetiina kirjoitti...

Piraatit on just hyvät :) Kahdet on puikoilla vielä. Palaan asiaan..