tiistai 21. elokuuta 2012

Villasukkamörkö keijujen joukossa

 Kynsilakka on nähnyt parhaat päivänsä, töppöjalat näyttää enemmän kanankoivilta kun ikinä. Peilistä katsoo joku mörkö, jonka voisi puhtaanapitolaitos vielä poikkeen...


Kaikki ihanat purkit on samaan aikaan loppu. Eikun kosmetiikkaostoksille. Siellä se kriisi vasta iskee.  Haahuilin tavaratalon valoisalla ja avaralla meikkiosastolla ihan tyytyväisenä, kunnes ystävällinen myyjätär tuli tarjoamaan apuaan. Tedättehän kosmetiikkaosaston myyjät; ne aina kauniisti laittautuneet, hyväntuoksuiset, nuoret ja nätit naiset. Ja samalla kun näkee vimosen päälle hoidetun ja kaunistautuneen tyypin, tulee mieleen, miten homssuisena sitä on TAAS lähtenyt liikkeelle. Vaatteet on suunnilleen miten sattuu, tukka vähintäänkin hapsottaa ja ne kysilakat... Ounou.

 "Ei kiitti, en tarvii apua, mä vaan katselen..." Ja jatkoin matkaa. Ja shoppailin. Virkistykseksi. Mielenhyvikkeeksi. Ja siksi kun haluan näyttää edes pikkuisen nuorelta ja nätiltä. Vaikka olenkin äitiyslomalla.


Joo, näillä villasukkamörkö muuttuu. En ole näitä vielä kokeillut, mutta ainakin mieli on kiva :) Tiedän, ettei suomalainen töppöjalka näytä koskaan bambin ja gasellin risteytykseltä, mutta silti voi huolehtia itsestään. Mummoni sanoi aikanaan, että harva nainen on kaunis, mutta jokainen voi hoitaa itseään hyvin ja vaatteet kannattaa valita sävysävyyn.


***

Olen taas aloitellut kaikenlaisia neuleita ja vähän jatkanut aiemmin keskenjääneitä.
***

Ihaninta tänään:

Helistimen heiluttelu!4 kommenttia:

-M kirjoitti...

oih kuinka kiva teksti! Iteki pitäs käydä vähä ostelee uus ripsari ja jotai ihanan värisiä kynsilakkoja nii ja päälilakkaa kynsille...huah. Meikkiostokset. Aina välillä voi törsätä itteensä

Estetiina kirjoitti...

Kiitos, vakiokommentoijani -M :) Joutuu tekemään vielä uuden kosmetiikkakierroksen... Daamit on tosiaan pitkin kesää tehneet tuhojaan mun meikkivarastolla ja jäljellä on tuuliin kaksi huulipunaa. Viimeisimpänä E maalasi poskipuna- vesisekotteella vessan. Kivan pinkki siitä tosiaan tuli. Ja sitten kun olin saanut ne pestyä pois, yläkerrassa oli viemäriongelmia, jotka tulvi meille.Kivat.

KahviKaneli kirjoitti...

Täällä toinen samanlainen ! BÖÖ!
Paitsi, että mulla on ruvennut roikkumaan posket :(

Estetiina kirjoitti...

kahviKaneli: Huhuu! Täällä ollaan!!! Mulla kanssa on havaittavissa aavistus moista murhetta. Mutta ei anneta sen haitata :)