perjantai 31. elokuuta 2012

The Lotus Shawl

 
Pääsin elämäni ensimmäistä kertaa testineulojaksi, ihan vaan sattumalla Räveltämössä oikeaan aikaa oikeaan paikkaan! Malli on Lotus Shawl ja sen on suunnitellut Maria Olsson. Mallinjulkkarit on tetääkseni heti syyskuun alussa.
 
Lanka on Hopeasäikeen merinosukkalankaa. Käytin 3,5 puikkoja. Ensi perus- pitkiäpuikkoja ja sitten vaihdoin addin metriseen pyöröön.

 
Neuleomisprosessi kuului ainakin mulla alaluokkaan meditaationeuleita. Tuo mallikerta ei mikään mahoton ole tehdä, mutta jonkin verran keskittymistä se vaatii. Sain eräänkin kerran purkaa muutaman kerroksen kun erehdyin rauhan tilasta ja ryhdyin neulomaan. Sitten alkoi yhteistyökumppaneilta tulla palvelupyyntojä eli perheenjäsenet kävivät vuorotellen mankumassa kuka mitäkin, ja kas, meni muutamat langankierrot sekaisin ja onnenapiloista tuli vaikkamitä vinkuroita.


 
 
 
Kuulostan nyt itsekkäältä apinalta, mutta oikeesti tämä on varmaankin yksi kauneimista ikinä neulomistani huiveista. Ja ihastelen valmista lopputulosta, osasin tehdä nuin nätin! :)
 
 
 

Mukavaa perjantaita!

 
 
 
 

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Vautsi, on kyllä kaunis huivi ja ihanan värinen! :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos. Lotta :)

-M kirjoitti...

Ihana huivi! Ja ihana toi keskimmäinen kuva. Siellä ollaan niin nättinä että!

Estetiina kirjoitti...

Kiitti, -M Tuo huivi on minustakin ihana. Saatampa tontun apulaisena toimiessani nipsutella jollekin tuollaisen samanlaisen. HIH!

hanni kirjoitti...

Ooooh wauuuu tosi nätti! Niin keveä...

Estetiina kirjoitti...

Kiitos, Hanni! Mä kanssa tykkään tuosta tosi paljon. Toinen on tulossa... :)