tiistai 17. heinäkuuta 2012

P.S rakastan vaatteita

Lastenvaatteistahan kannattaa ehdottomasti myydä liian pieneksi jääneet, omien kohdalla on sitten hankalampaa päättää, mikä lähtee ja mikä jää. Taas kerran kylmäsin sydämeni ja karsin kaappien sisältöä rankalla kädellä. Mikä ei vielä mahdu (niin synnytyksestähän on vasta 3kk...) lähtee. Samoin ne, mitä ei ole käytetty ennenkään raskautta kovin aktiivisesti. Ja ihminen ei tartte kovinkaan montaa syys, talvi tai kevättakkia. Ja jos ei osaa kävellä nätisti korkokengillä, ei myöskään korkkareita tarvita. Ja eipä mulla juurikaan ole mitään tilaisuuksia, missä tarttisin niitä korkoja.

Olin viikonloppuna myymässä lasten pieneksi jääneitä ja omia muuten vaan vaihdon tarpeessa olevia vaatteita eräällä kirpputorilla pääkaupunkiseudulla. Sateinen ja sateenuhkainen sää mietitytti aika paljon, mutta onneksi kuitenkin lähdettiin. Kauppa kävi hyvin ja maailman mukavimmat ihmiset olivat lähteneey liikkeelle. Ihanaa, että vaatteet, kengät ja muutkin tarvikkeet pääsivät hyvään kotiin <3.

Läheisessä leikkipuistossa oli tänään kahvila ja kirpputori. Ostin sieltä muutaman jutun lapsille ja itsellenikin tarttui mukaan pullakahvien lisäksi muutama sanoisinko mahtava löytö.Ihanan Ivana Helsingin linnut- sarjan villapaita! Viidellä (5) eurolla. Tämä on yksi elämäni parhaimmista kirpputorilöydöistä ikinä.  Ihanan lämmin, sopivan pitkät hihat ja värikin on niin täydellinen toffee. Ihanan myyjättären kanssa juteltiin, kuinka kiva tää on esimerkiksi punaisen tuubihuivin ja pipon sekä hameen kanssa kun alle laittaa punaisen trikoopuseron.


Saman mukavan myyjättären lempitakki vaihtoi myöskin kotia muutamalla lantilla. Tämäkin on minusta niin herkku!

Mukavasti takkiin sopiva huivi löytyi oman kaapin uumenista.


Lanka- arkistosta kaivelin muutaman kerän kevään kässämessuilta ostettua silkkivillaa. Näistä neulon mun uuden lempparitakin kanssa käytettäväksi jotku kivat pipot.

kivaa tiistaita!

ps. Äippä, valitettavasti tuo villapaita on just sopivan kokoinen.


Ei kommentteja: