sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Matkalla (puoli)maratonille, viikko 2

maanantai: KAHVAKUULA

Ehkä saha oli tylsä, kenties höylä liian terävä?


8 kilon kuula (siis ihan oikeasti kasikiloinen oli pienin mitä sieltä löytyi!) on ainakin tässä kohtaa vielä ihan liian painava tälle tytölle. Varmaankin noin 3/4 liikkeistä jaksoin tehdä, loppuaika meni muiden jumppaamista katsellessa.  Jatkoa ajatellen voisi ostaa oman kevyemmän kuulan ja sillä voisi sitten jumppailla vaikka juoksulenkin päätteeksi kotipihallakin. Kivaa ja tehokasta kahvailu on, mutta varmaankin miellyttävämpää kevyemmän möntin kanssa. Uimahallin kuulaa tarviin varmaan lainaksi joskus ennen joulua jos jaksan/ ennätän käydä lihaskuntotunneilla edes jokseenkin säännöllisesti.


kesto:52,18
max.syke 148, keskiarvo 116

Keskiviikko: KAHVAKUULA

Voiko onni olla tässä?


Anttilan alennusmyynnissä oli kahvakuulia. 3 kg ja 4 kg painoisia. Testailin kuulia innokkaan kesäapulaisen neuvomana ja päädyin ottamaan kantoon kolmosen (3). Sattumalta illalla uimahallilla oli kahvakuulatunti, jonne menin ostostani testaamaan.


Olen rakastunut! Ihanaa! Liikkeet tuntui hyviltä ja tehokkailta. Jaksoin ja osasin tehdä kaikki mitä käskettiin. Tasapainoliikkeissä pysyin pystyssä kun nainen vei kuulaa eikä päinvastoin. Tekemistä jumpassa kyllä oli, mutta se tuntui koko ajan tosi miellyttävältä eikä veri maistunut suussa kertaakaan. Jippii!

kesto: 51,40
max.syke 169, keskiarvo 129


torstai: ZUMBA

Tanssia sateenkaaren alla

Kuukausijäsenyyteen perustuva läheinen kuntokeskus järjestää läheisellä urheilukentällä mainostamismielellä ilmaisia, kaikille avoimia zumbatunteja. Muu perhe oli puistossa leikkimässä, mä hiippailin jumppasille. Jumpan aikana satoi, paistoi aurinko ja oli tuulista. Venytellessä saimme ihastella kahta sateenkaarta!

Tauko liikunnasta näkyi siinä, ettei contryhenkisissä tansseissa koipi noussut samalla tavalla kun viime kesänä, mutta mitä sitten. Mukavaa oli, hiki tuli. Huomenna varmaankin on uuma kipeenä kun tässä on vielä tuota kahvakuulaakin alla. Mutta mitä sitten? Tietäähän tehneensä.

kesto: 58,02
max.syke: 163, keskiarvo 140

Ei kommentteja: